Η απίθανη έκπληξη της φετινής La Liga, αλλά και ολόκληρη της Ευρώπης, Χιρόνα έκανε και πάλι το θαύμα της, φεύγοντας από την έδρα της Μπαρτσελόνα με μια σπουδαία νίκη με 4-2 «σκαρφαλώνοντας» έτσι ξανά στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μια κακή βραδιά για τους «μπλαουγκράνα», αλλά και για τον τεχνικό των Καταλανών, Τσάβι ο οποίος είδε το όνομα του να εμπλέκεται σε ένα διόλου τιμητικό για εκείνον στατιστικό.

Το αρνητικό ποσοστό του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Πιο συγκεκριμένα πλέον ο 43χρονος τεχνικός έχει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό νικών στην μετά-Γκουαρδιόλα εποχή (από το 2008 και έπειτα), με το ποσοστό του να ανέρχεται στο 62,16%.

Ο μοναδικός του οποίου ο Τσάβι βλέπει την πλάτη του είναι ο Ρόλαντ Κούμαν με τον Ολλανδό τεχνικό να έχει ποσοστό 58,2%.

Δείτε την ανάρτηση:

Η θαυματουργή Χιρόνα συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο

Η ομάδα του Μίτσελ έδωσε ακόμη μία υπέροχη παράσταση, αυτή τη φορά στο τοπικό ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, της οποίας επικράτησε στο Μονζουίκ με 4-2 για τη 16η αγωνιστική και σκαρφάλωσε στην κορυφή της La Liga με +2 από τη Ρεάλ και +7 από Ατλέτικο (έχει ματς λιγότερο) και Μπάρτσα.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη για τη Χιρόνα επί των «μπλαουγκράνα» στην ιστορία τους, με τον Τσάβι να είναι ο πρώτος που την πατάει από την ομάδα της Καταλωνίας.