Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικά χωρίς κόσμο τα παιχνίδια Κυπέλλου των ομάδων της Super League

Οριστικά χωρίς κόσμο τα παιχνίδια Κυπέλλου των ομάδων της Super League

Χωρίς κόσμο και οι αγώνες των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας που συνεχίζουν στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, αποφασίστηκε η διεξαγωγή όλων των αγώνων της Superleague κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, πρώτον αποφασίστηκε η διεξαγωγή αγώνων της Super League 1 κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες, δηλαδή μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου.

Το μέτρο αυτό θα επεκταθεί και για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων β΄ της Superleague 2 οποίες ανήκουν στις αντίστοιχες ΠΑΕ της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας ενώ το μέτρο δύναται να επεκταθεί και στα εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων.

H διευκρίνηση για το Κύπελλο

Μάλιστα, πριν από λίγο με διευκρίνησή της η Κυβέρνηση ανακοίνωση πως τα παιχνίδια Κυπέλλου των ομάδων της Super League θα γίνουν και αυτά χωρίς κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι μονάχα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν με κόσμο σε αυτό το διάστημα αποχής, στον θεσμό του Κυπέλλου, καθώς πέρα από τα Καλλιθέα – Παναιτωλικός και Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός, όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα γίνουν με γηπεδούχους τους συλλόγους της Superleague.

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, έως τις 12 Φεβρουαρίου θα αξιολογηθεί το μέτρο και θα εξεταστεί εάν χρειάζεται η παράτασή του.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου θα εξεταστεί η πλήρωση των ακόλουθων προϋποθέσεων.

  • Εγκατάσταση και λειτουργία καμερών υψηλής ευκρίνειας στις προδιαγραφές της UEFA στο σύνολο των γηπέδων της super league 1 και ταυτόχρονη απρόσκοπτη δυνατότητα ελέγχου τους και αξιοποίησης του υλικού τους από τις αρμόδιες αρχές και
  • Σύστημα ηλεκτρονικής εισόδου φιλάθλων με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας.
  • Επιπρόσθετα, μέσα στο διάστημα των 2 αυτών μηνών θα ανακοινωθεί από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού μια σειρά από διοικητικά μέτρα μεταξύ των οποίων αυτόματες κυρώσεις κατά των ομάδων σε περιπτώσεις επεισοδίων, πέραν όσων προβλέπονται στην αθλητική δικαιοσύνη.

Sports in

«Τρέλα» και στην Καλαμάτα για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού (pics)

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού θαύμασαν από κοντά και φωτογραφήθηκαν με τις ευρωκούπες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024