«Βόμβα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συναντήθηκε ήδη με τον διάδοχο του Τεν Χαγκ ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και φαίνεται πως έρχονται… εξελίξεις στους «κόκκινους διαβόλους», πιθανότατα μετά το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αλλαγή στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ να μην βελτιώσει τα αποτελέσματα της ομάδας, έως ότου η INEOS «μπει» και επίσημα στους «κόκκινους διαβόλους».

Ραγδαίες εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Τεν Χαγκ και όχι μόνο

Ο πιθανός διάδοχος του Τεν Χαγκ

Η προσωπική επιλογή του Ράτκλιφ για τον «κόκκινο» πάγκο, είναι ο Γκρέιαμ Πότερ. Ο Άγγλος αποτελούσε βασικό υποψήφιο για τον πάγκο της Νάπολι, όμως ο ίδιος δεν μπήκε σε συζητήσεις, γιατί περίμενε μήπως απολυθεί ο Έρικ Τεν Χαγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να πάρει τη θέση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον το συγκεκριμένο ενδεχόμενο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με αγγλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Άγγλος προπονητής συναντήθηκε ήδη με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και συζήτησαν για τους «κόκκινους διαβόλους».

Αν ο Ολλανδός προπονητής δεν βελτιώσει τα αποτελέσματα και την εικόνα της Γιουνάιτεντ, μέχρι να ολοκληρωθεί η εξαγορά από την INEOS στον σύλλογο, θα αποτελέσει παρελθόν. Και πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί, είναι ο Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ράτκλιφ.