Ο Μεβλούτ Ερντίντς βιώνει αρκετά δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα καθώς η σύζυγός του δεν του επιτρέπει να βλέπει τα παιδιά του.

Ο άλλοτε επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, που αποτέλεσε και μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2017, έχει θέματα με την οικογένειά του, καθώς η γυναίκα του τον έχει εγκαταλείψει όπως αποκάλυψε στα social media και του ζητά υπέρογκα ποσά για να μιλά με… βιντεοκλήση με τα παιδιά του.

O 36χρονος ανέφερε πως δεν έχει δει τα παιδιά του εδώ και 5 μήνες, ενώ υποσχέθηκε 1 εκατομμύριο ευρώ στη γυναίκα του για να τον αφήσει αν τους μιλήσει.

Αναλυτικά όσα δημοσίευσε στα προσωπικά του social media ο Μεβλούτ Ερντίντς:

«Δεν έχω δει τα παιδιά μου τους τελευταίους πέντε μήνες. Η σύζυγος μου δεν μου αναφέρει τίποτα, δεν με αφήνει να δω τα ίδια μου τα παιδιά. Θέλω να γνωρίζουν όλοι την κατάσταση. Με εκβιάζει ζητώντας μου χρήματα για να με αφήσει να δω τα ίδια μου τα παιδιά. Κατάφεραν να τη βρω μέσω email και της υποσχέθηκα ότι θα της δώσω 1 εκατομμύριο ευρώ.

Μετά από αυτό με άφησε να μιλήσω με τον γιο μου μέσω βιντεοκλήσης. Η γυναίκα μου που την αγαπώ και τώρα, με παντρεύτηκε στο ξεκίνημα της καριέρας μου και με παράτησε όταν αποσύρθηκα. Τα χρήματα ποτέ δεν ήταν το παν για εμένα. Τα παιδιά μου και η γυναίκα μου δεν έχουν βιώσει φτώχεια και δεν πρόκειται επειδή θα συνεχίσω να τους παρέχω τα πάντα. Τα λεφτά δεν με ενδιαφέρουν.

Η γυναίκα μου, μου τηλεφώνησε και μου ανέφερε ότι τα παιδιά δεν είναι δικά μου. Ζήτησα τεστ DNA αλλά δεν έγινε δεκτό το αίτημα μου. Δεν με αφήνει να δω τα ίδια μου τα παιδιά. Πως γίνεται ένας άνθρωπος να είναι τόσο κακός; Δυστυχώς τα χρήματα καταστρέφουν οικογένειες. Πέρασα δύσκολα, είχα κατάθλιψη και ήμουν εθισμένος σε ουσίες. Δεν με βοήθησε ποτέ η σύζυγος μου. Μίλησα με τον γιο μου μετά από πέντε μήνες, αφού υποσχέθηκα να δώσω 1 εκατομμύριο ευρώ»