Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Με Apple Pay και Google Pay απολαμβάνουμε μία πιο άνετη και γρήγορη εμπειρία online shopping στο Public.gr!

Με Apple Pay και Google Pay απολαμβάνουμε μία πιο άνετη και γρήγορη εμπειρία online shopping στο Public.gr!

Ένας one-click τρόπος εξόφλησης που σου «λύνει» τα χέρια ενώ πραγματοποιείς τις αγορές σου online!

Σε μία απαιτητική καθημερινότητα που «τρέχει» με γρήγορες ταχύτητες, το smartphone σου είναι μία προέκταση του εαυτού σου. Πρόκειται για ένα εργαλείο που σε διευκολύνει κάθε στιγμή της ημέρας, σου επιτρέπει να παραμένεις συνεπής στις υποχρεώσεις σου, να κερδίζεις χρόνο, να πραγματοποιείς συναλλαγές μέσα από μία οθόνη και όλα αυτά, ενώ χαλαρώνεις στον αναπαυτικό καναπέ σου. Ίσως, για αυτό δεν κουβαλάς σχεδόν ποτέ μετρητά στο πορτοφόλι, αφού ξέρεις πως με το κινητό σου μπορείς να απολαμβάνεις μία πιο σύγχρονη, ασφαλή και fast-track εμπειρία αγορών, δηλαδή μία εμπειρία αγορών που συμβαδίζει με τους ρυθμούς της ζωής σου.

Όπως και να έχει, επειδή δεν είσαι ο μόνος που τα τελευταία χρόνια έχει αποποιηθεί τον παραδοσιακό τρόπο αγορών και πληρωμών, τα Public αποφάσισαν να κάνουν level up σε κάθε online αγοραστική εμπειρία, δίνοντάς στους καταναλωτές την επιλογή πληρωμής μέσω Apple Pay και Google Pay στο public.gr, με την υποστήριξη της προηγμένης λύσης πληρωμών Viva.com Smart Checkout. Πράγματι, είναι ό,τι καλύτερο και πιο βολικό, αφού θα σου «λύσει» τα χέρια. Ειδικά για εσένα που θέλεις να ολοκληρώνεις τα ψώνια σου γρήγορα και εύκολα, όπου και αν βρίσκεσαι, ακόμη και αν το μόνο πράγμα που έχεις μαζί σου είναι -όπως πάντα- το smartphone σου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, για να επωφεληθείς από αυτή τη νέα, one-click δυνατότητα πληρωμών, είναι να αποθηκεύσεις τα στοιχεία της κάρτας σου στο ψηφιακό πορτοφόλι σου, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει το smartphone σου, δηλαδή το iOS ή το Android. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά που θα ολοκληρώνεις τις αγορές σου, όταν θα φτάνεις στο τελευταίο στάδιο, στο checkout της παραγγελίας σου, θα χρησιμοποιείς το Apple Pay ή το Google Pay και με… one-click θα έχεις ξεμπερδέψει. Ναι, όπως θα έκανες και με κάθε άλλη ψηφιακή κάρτα, την οποία έχεις περασμένη στο κινητό σου.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως η νέα, προηγμένη δυνατότητα πληρωμών μέσω Apple Pay ή Google Pay, προέκυψε από τη στρατηγική συνεργασία των Public με τη Viva.com και ανήκει στο διευρυμένο οικοσύστημα συνεργασιών Omnichannel των Public. Σκοπός του Omnichannel είναι να αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών στη σύγχρονη εποχή, για να μας προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες, όπως η παραπάνω, οι οποίες κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και ξεκούραστη, σε μία καθημερινότητα που μερικές φορές θυμίζει «μαραθώνιο» με τον χρόνο και τις υποχρεώσεις.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024