Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ξανά με ίδιο ρεκόρ στη βαθμολογία. Πολλές ισοβαθμίες για ακόμη μία φορά στη Euroleague, μετά τις νίκες από Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο.

Τετραπλή ελληνοτουρκική ισοβαθμία στις θέσεις 9-12 με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε και Εφές στο 7-7.

Καλό ξεκίνημα για Σάρας

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης στο ντεμπούτο του Σάρας Γιασκεβίτσιους στον πάγκο της μπόρεσε να επιβληθεί της Μονακό του Μάικ Τζέιμς με 86-74 και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χέις με 23 πόντους και 6 ριμπάουντ πήρε μία σημαντική νίκη, που την ανεβάζει σημαντικά στη βαθμολογία, βάζοντας την σε τροχιά διεκδίκησης μία θέσης στο play in.

Ο Αμερικανός σταρ της Μονακό μπορεί να έβαλε 24 πόντους και να ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα, ωστόσο ο Τζέιμς είδε μόνο τον Οκόμπο να σημειώνει διψήφιο αριθμό πόντων (14), ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες των «Μονεγάσκων» δεν ξεπέρασαν τους 8 πόντους.

Απίστευτη Αρμάνι – Διπλό στη Βαρκελώνη

Εκτός από τη Βαλένθια σπουδαίο διπλό-έκπληξη πέτυχε και η Αρμάνι Μιλάνο στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» κόντρα στη Μπαρτσελόνα με 90-86, για να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα μετά από 3 συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση.

Χολ και Σιλντς ήταν οι πρώτοι σκόρερ και της Αρμάνι και του αγώνα, με 21 πόντους ο Αμερικανός και 19 ο Δανός, υποχρέωσαν τους «Καταλανούς» στην πρώτη τους φετινή εντός έδρας ήττα, ύστερα από 7 συνεχόμενες νίκες. Για την Μπαρτσελόνα σε καλή βραδιά βρέθηκαν ο Κάλινιτς με 17 πόντους και ο Λαπροβίτολα με 16, χωρίς να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την ανατροπή της ομάδας του στο τέλος.

Αυτή είναι η βαθμολογία της Euroleague μετά την εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια με 63-56.

Περισσότερα σε λίγο…