O Μάντζιος δεν αποκάλυψε τα σχέδια του για την ενδεκάδα του αυριανού (17/12) αγώνα με την ομάδα της Κρήτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι επιλογές του στη μεσαία γραμμή.
Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (17/12) εντός αγώνα με τον ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου», ενώ ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.
Το δίλημμα για τον προπονητή του Άρη αφορά τα χαφ, καθώς, πλέον, έχει στη διάθεση του και τον Βερστράτε. Ο προπονητής του Άρη περιμένει ότι η ομάδα της Κρήτης θα παίξει «κλειστά» και αυτός είναι και ο λόγος που είναι, πιθανόν, να προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι.
Ποιο είναι το μεγάλο δίλημμα του Άκη Μάντζιου
Πώς σκέφτεται να παρατάξει την ενδεκάδα ο Έλληνας τεχνικός
Ο Άρης παίζει κομβικό παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς και οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και οι παίκτες γνωρίζουν ότι το μοναδικό αποτέλεσμα για τους κίτρινους είναι η νίκη.
Είναι πιθανόν, δηλαδή, να μείνει στον πάγκο ένας εκ των Βεστράτε ή Ζουλ και να προτιμηθεί ένας πιο δημιουργικός μέσος, όπως ο Τζούρασεκ ή ο Πάρδο. Χωρίς, βέβαια, να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν, τελικά, οι Ζουλ και Βερστράτε, με επιτελικό χαφ τον Νταρίντα.
Τέλος, ο Μενέντες φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του τραυματία Παναγίδη στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ τη θέση διεκδικούν και οι Κάρσλον και Σαβέιρο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι