Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το μεγάλο δίλημμα στον Άρη

Το μεγάλο δίλημμα στον Άρη

O Μάντζιος δεν αποκάλυψε τα σχέδια του για την ενδεκάδα του αυριανού (17/12) αγώνα με την ομάδα της Κρήτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι επιλογές του στη μεσαία γραμμή.

Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (17/12) εντός αγώνα με τον ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου», ενώ ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Το δίλημμα για τον προπονητή του Άρη αφορά τα χαφ, καθώς, πλέον, έχει στη διάθεση του και τον Βερστράτε. Ο προπονητής του Άρη περιμένει ότι η ομάδα της Κρήτης θα παίξει «κλειστά» και αυτός είναι και ο λόγος που είναι, πιθανόν, να προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι.

Ποιο είναι το μεγάλο δίλημμα του Άκη Μάντζιου

Πώς σκέφτεται να παρατάξει την ενδεκάδα ο Έλληνας τεχνικός

Ο Άρης παίζει κομβικό παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς και οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και οι παίκτες γνωρίζουν ότι το μοναδικό αποτέλεσμα για τους κίτρινους είναι η νίκη.

Είναι πιθανόν, δηλαδή, να μείνει στον πάγκο ένας εκ των Βεστράτε ή Ζουλ και να προτιμηθεί ένας πιο δημιουργικός μέσος, όπως ο Τζούρασεκ ή ο Πάρδο. Χωρίς, βέβαια, να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν, τελικά, οι Ζουλ και Βερστράτε, με επιτελικό χαφ τον Νταρίντα.

Τέλος, ο Μενέντες φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του τραυματία Παναγίδη στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ τη θέση διεκδικούν και οι Κάρσλον και Σαβέιρο.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024