Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και επικράτησε με 3-1 για την 8η αγωνιστική της Volley League. Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον μετά τη χθεσινή νίκη βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ολομόναχοι, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της χθεσινής αναμέτρησης ήταν ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, ο οποίος είχε 20 κερδισμένους πόντους.

Ο Κουβανός είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και ευχαριστιέται να παίζει βόλεϊ φροντίζοντας να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Λίγο μετά τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου, ο ίδιος θέλησε να μοιράσει το δικό του μήνυμα και με ανάρτηση στα social media του έγραψε: «Ελπίζω να το απολαύσετε. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός».

Δείτε τη δημοσίευσή του:

Καστελάνι: «Το καλύτερό μας παιχνίδι»

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας μάλιστα ότι ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι των Πειραιωτών.

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το σημαντικό ματς, το ντέρμπι. Σήμερα, παίξαμε το καλύτερό μας παιχνίδι στη σεζόν και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είμαι ικανοποιημένος για τα παιδιά, αλλά και για τον Μίταρ (σ.σ. Τζούριτς), έκανε εξαιρετική δουλειά».

Δημήτρης Τζιάβρας: «Πετύχαμε αυτό που θέλαμε, μια καθαρή νίκη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια, φάνηκε αυτό. Το δυνατό σημείο των δύο ομάδων ήταν το σερβίς, φανήκαμε καλύτεροι στο μπλοκ άμυνα, νομίζω με μεγάλη διαφορά».