Χριστούγεννα 2023: Πόσο κοστίζει το ρεβεγιόν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και νυχτερινά κέντρα
Πού κυμαίνονται οι τιμές
- Ανδρουλάκης: Η οικονομική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας είναι η χαρά των ολιγοπωλίων
- Την απεμπλοκή της ευρωπαϊκής πορείας της Βόρειας Μακεδονίας, ζητά από την ΕΕ ο Μίτσκοσκι
- Πληροφορίες ότι θα δοθεί παράταση στις δηλώσεις Πόθεν Έσχες – «Διαπιστώθηκαν προβλήματα»
- Η διαλυμένη υγεία, η μοναξιά και η θλίψη: Οι δραματικές τελευταίες ημέρες της Μαρίας Κάλλας
Τιμές για όλα τα βαλάντια διαθέτουν για τις γιορτινές μέρες πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία που θέλουν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους με εντυπωσιακά μενού και ευφάνταστα γλυκά για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.
Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα μουσικά σχήματα με τους καλλιτέχνες να έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά προγράμματα για όλους όσοι επιλέξουν να κάνουν ρεβεγιόν στις πίστες.
Τα Χριστούγεννα 2023 οι τιμές για να απολαύσει κανείς ένα ωραίο γεύμα σε εστιατόριο ή ξενοδοχείο ή να διασκεδάσει ακούγοντας κάποιο γνωστό μουσικό σχήμα, είναι ποικίλες.
Σε ένα από τα κεντρικότερα ξενοδοχεία των Αθηνών η τιμή ανά άτομο είναι στα 220 € με τον σεφ να προτείνει σαλάτα με σολομό μπαλίκ, μυρωδικά, καρύδι, ραπανάκι και ντρέσινγκ από κεφίρ.
. Επιπλέον ο ουρανίσκος μας, αν επιλέξουμε αυτή την πρόταση, θα γευθεί ταρτάρ μόσχου με αφρό παρμεζάνας, τσιπς και βάφλα πατάτας. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και φρέγκολα με αστακό, βανίλια, άνηθο και σάλτσα μπουγιαμπέσα.
Για πιο οικονομικές προτάσεις οι πελάτες μπορούν να καταβάλουν 64 ευρώ ανά άτομο για καρέ αρνάκι γαλλικής κοπής σε κρούστα μυρωδικών με πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα δάσους ή μοσχαρίσιο φιλέτο πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα του δάσους.
Για όσους πάλι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν σε κάποια νυχτερινή πίστα ανήμερα των Χριστουγέννων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απλή φιάλη κοστίζει από 190€ έως 250 €, η σπέσιαφ φιάλη από 250 € έως 300 και η premium από 300 € έως 350 €.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις