Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιο είναι το vibe σου για το 2024;

Ποιο είναι το vibe σου για το 2024;

Η ενέργειά σου είναι ό,τι χρειάζεσαι για να το κατακτήσεις!

Αν το τέλος του έτους είναι για εσένα μία περίοδος πυρετώδους προετοιμασίας για το έτος που θα ακολουθήσει, τότε αυτό το κείμενο έχει γραφτεί για εσένα. Για εσένα που κάθε μα κάθε Πρωτοχρονιά πιστεύεις πως «ναι αυτή θα είναι η χρονιά μου» και καλά κάνεις. Για εσένα που κάθε χρόνο κάνεις ποδαρικό με μία λίστα από φιλόδοξα resolutions και με την προσδοκία πως τους επόμενους μήνες θα τους βιώσεις όπως εσύ ονειρεύεσαι, θα τους δώσεις το δικό σου ξεχωριστό vibe, όποιο και αν είναι αυτό, είτε συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα, είτε μπλέκει foodie περιπλανήσεις με «μαραθώνιους» binge watching στο σαλόνι σου.

Ναι, δεν έχει καμία σημασία αν το 2024 λαχταράς να σκαρφαλώσεις σε πανύψηλα βουνά, να κάνεις bikepacking, να αναβαθμίσεις το home office και την παραγωγικότητά σου, να απολαύσεις σπιτικές στιγμές «ξεκοκαλίζοντας» βιβλία ή να γίνεις guru της βιωσιμότητας και ενός zero waste τρόπου ζωής. Διότι αυτό που έχει σημασία είναι πως υπάρχει τρόπος να ζήσεις το ξεχωριστό vibe που σε εκφράζει στο έπακρο, αρκεί να μπεις στο πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης ή καλύτερα, στο ψηφιακό «Club της Ενέργειας» που έχει δημιουργήσει ο ΗΡΩΝΑΣ, δηλαδή η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Τι θα χρειαστεί να κάνεις, λοιπόν; Τίποτα σπουδαίο, απλώς να συνεχίσεις να διαβάζεις το κείμενο που ακολουθεί. Διότι σε αυτό θα σου αποκαλύψουμε πώς το πρόγραμμα ΗΡΩΝ VIBES θα μετατρέψει την ενέργειά σου σε δωροεπιταγές, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές, ειδικά φτιαγμένες για εσένα και το vibe που σε εκφράζει απόλυτα!

Το ψηφιακό «Club της Ενέργειας» VIBES που επιβραβεύει την ενέργειά σου με πόντους

Ναι, το vibe μας είναι κάτι αρκετά συγκεχυμένο, αφού σε όλους μας αρέσουν ετερόκλητα, κάπως αντιφατικά πράγματα, το ίδιο και σε εσένα που «διψάς» για κάθιδρες, φυσιολατρικές πεζοπορίες, αλλά και απολαυστικές ουζοποσίες σε παραθαλάσσια ταβερνάκια υπό τον ήχο των κυμάτων. Και για να προσδιορίσεις το vibe σου, χρειάζεσαι πρώτα μία παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ή και φυσικού αερίου ΗΡΩΝ. Έτσι, θα μπορέσεις να συνδεθείς στην εφαρμογή myΗΡΩΝ, για να απαντήσεις εφτά κατατοπιστικές, lifestyle ερωτήσεις οι οποίες θα σου αποκαλύψουν αν το vibe σου είναι Eco, Tech, Explorer, Active ή Chill. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ξεκινά!

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως η ενέργειά σου κερδίζει και επιβραβεύεται κάθε μήνα. Διότι, ήδη από τη στιγμή της εγγραφής σου αρχίζεις να συγκεντρώνεις πόντους ενέργειας, μέσα από online πληρωμές που πραγματοποιείς για τον λογαριασμό του ρεύματος ή και του φυσικού αερίου μέσω του myΗΡΩΝ. Το ίδιο ισχύει και αν αποφασίσεις να καταχωρήσεις την κατανάλωσή σου, να καταργήσεις τον παραδοσιακό, έντυπο λογαριασμό -αξιοποιώντας την αυτόματη εξόφληση των λογαριασμών μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας- ή απλώς, αν είναι η μέρα των γενεθλίων σου!

Βέβαια, το καλύτερο δεν στο έχω αποκαλύψει ακόμη. Βλέπεις, πέρα από την ενέργεια που μετατρέπεις σε πόντους, τους οποίους μετέπειτα χρησιμοποιείς για να αποκτήσεις δωροεπιταγές, κουπόνια και προσφορές που ικανοποιούν το vibe, τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες, έχεις τη δυνατότητα να λάβεις μέρος και σε μεγάλα, πολλά υποσχόμενα παιχνίδια, όπως ο Τροχός της Τύχης και ο ετήσιος διαγωνισμός ο οποίος σου εξασφαλίζει το ρεύμα της χρονιάς ή ένα συναρπαστικό ταξίδι!

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν και μην το πολυσκέφτεσαι! Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη του 2024, μίας χρονιάς η οποία θα «σφραγιστεί» με το ξεχωριστό vibe που εσύ επιθυμείς να της δώσεις και φυσικά, με τη βοήθεια του ΗΡΩΝΑ και του πρωτοποριακού προγράμματος επιβράβευσης ΗΡΩΝ VIBES. Αν δεν έχεις εξασφαλίσει ήδη μία παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ή φυσικού αερίου στην κορυφαία εταιρεία ενέργειας ΗΡΩΝ, να ξέρεις πως είναι το πρώτο, βασικό βήμα για να μπεις σε έναν κόσμο προσφορών, διασκέδασης, προνομίων και VIBES, σε έναν κόσμο που χωράμε όλοι και που η δική σου μοναδική ενέργεια επιβραβεύεται και κερδίζει.

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024