Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν τιμωρεί τον Ολυμπιακό η Euroleague για το περιστατικό στο ματς με την Βαλένθια

Δεν τιμωρεί τον Ολυμπιακό η Euroleague για το περιστατικό στο ματς με την Βαλένθια

H ερυθρόλευκη ΚΑΕ τιμώρησε με δια βίου αποκλεισμό από το ΣΕΦ τον οπαδό και δεν κινδυνεύει με τιμωρία από την Euroleague.

Κανένα ενδεχόμενο τιμωρίας για τον Ολυμπιακό για το περιστατικό με τον διαιτητή, Μπισάνγκ μιας και η Euroleague δεν άνοιξε καν φάκελο για την υπόθεση.

Ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση ήταν τα γρήγορα αντανακλαστικά τα οποία επέδειξε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, η οποία τιμώρησε με δια βίου αποκλεισμό εισόδου από το ΣΕΦ τον ανεγκέφαλο οπαδό.

Έτσι ο Ολυμπιακός δεν θα κληθεί σε απολογία από την διοργανώτρια αρχή κάτι που σημαίνει πως το περιστατικό θεωρείται λήξαν.

Τέλος θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες την παραπάνω κίνηση του Ολυμπιακού είχαν επιβραβεύσει με κοινή τους ανακοίνωση και οι Ενώσεις Παικτών, Διαιτητών και Προπονητών της Euroleague.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδίκασε την ρατσιστική επίθεση που σημείωσε ο Μπισάνγκ και απέκλεισε τον οπαδό από το ΣΕΦ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12) καταδίκασε τη ρατσιστική επίθεση του οπαδού στον διαιτητή της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με τη Βαλένθια για την 14η αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή και ενέργεια ρατσισμού. Για τον λόγο αυτό, καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση του «φιλάθλου» της ομάδας μας σε βάρος ενός εκ των διαιτητών του αγώνα. Τέλος, ανακοινώνουμε ότι αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και απαγορεύεται δια παντός η είσοδος του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Sports in

Το ελληνικό τένις γράφει ιστορία στο Παρίσι (pics)

Mαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις στο Παρίσι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024