Ο Κίκε Σαβέιρο επέστρεψε στη δράση μετά από 4.5 μήνες, περίπου, καθώς αγωνίστηκε ως αλλαγή στο χθεσινό (17/12) εντός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ.

Ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ είχε παίξει τελευταία φορά σε επίσημο ματς στις 3 Αυγούστου, κόντρα στην Αραράτ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Άρης και το «comeback» του Σαβέιρο

Η ώρα του Σαβέιρο

Στη συνέχεια ακολούθησε για μεγάλο χρονικό διάστημα πρόγραμμα αποθεραπείας, εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Είναι λογικό οτι ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται χρόνο συμμετοχής, καθώς προέρχεται από αγωνιστική απραξία.

Από εκεί και πέρα, έδειξε, πάντως, διάθεση στο χρονικό διάστημα που χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι με την ομάδα της Κρήτης. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο οτι ο Άκης Μάντζιος θα τον χρησιμοποιήσει και στις επόμενες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από αυτήν της Τετάρτης με τη Λαμία.

Το δύσκολο 1-0 επί του ΟΦΗ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης ήταν καλύτερος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον ΟΦΗ, επικράτησε με 1-0 των Κρητικών και ανάγκασε τον Πέπε Μέλ σε ήττα στο ντεμπούτο του στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Οι Κίτρινοι με το γκολ του Νταρίντα, επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και παρέμειναν στην 5η θέση και στο +6 από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης.