Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους «16» του Europa Conference League

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους «16» του Europa Conference League

Στις 23/2 ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλο του στους «16» του Europa Conference League, ο οποίος θα προκύψει από τα 7+1 ζευγάρια που βγήκαν στα play offs.

Ο Ολυμπιακός έμαθε αντίπαλο στα play offs του Europa Conference League. Η ουγγρική Φερεντσβάρος αποτελεί το εμπόδιο των «ερυθρόλευκων» με φόντο τους «16» της διοργάνωσης. Εκεί όπου έχει ήδη κλείσει θέση ο ΠΑΟΚ, μέσω της πρωτιάς του στο γκρουπ με Άιντραχτ, Αμπερντίν, Ελσίνκι.

Ο αήττητος στην Ευρώπη «Δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει πολύ μακριά στο Conference.

Μία νίκη και μία ισοπαλία με Μπεϊτάρ, Χάιντουκ, δύο νίκες με Χαρτς και άριστα στα προκριματικά του καλοκαιριού. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία στον όμιλο, 16 βαθμοί και απόλυτο ρεκόρ για ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ με 9 νίκες και 3 ισοπαλίες έχει ισοπεδώσει τους πάντες στο πέρασμά του και ετοιμάζεται ήδη για τους «16».

Στις 23 Φλεβάρη μαθαίνει αντίπαλο.

Και στις 7/14 Μαρτίου οι «ασπρόμαυροι» παίζουν μία θέση για τους «8». Σήμερα, στην κλήρωση των play offs, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά έμαθε τα 7 ζευγάρια από όπου μπορεί να προκύψει ο αντίπαλός του. Συν μία ιδιαιτερότητα.

Τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τον βρει μπροστά του ο «Δικέφαλος». Από τα προημιτελικά και μετά επιτρέπονται οι συναντήσεις ομάδων από την ίδια χώρα. Αλλά αν η Φερεντσβάρος αποκλείσει το σύνολο του Κάρλος Καρβαλιάλ, τότε θα μπει και εκείνη στις υποψήφιες αντιπάλους του ΠΑΟΚ.

Δείτε τα 7+1 ζευγάρια από όπου θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ:

Στουρμ Γκρατς – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Σερβέτ – Λουντογκόρετς

Sports in

Έτοιμος για όλα ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παρίσι

Ο προκριματικός της ενόργανης ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου και ο «άρχοντας των κρίκων» έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στον πρώτο από τους τρεις ομίλους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024