Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Το ιδανικό smartphone για δώρο

Το ιδανικό smartphone για δώρο

Κάνε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να χαμογελάσουν, χαρίζοντας τους το smartphone των ονείρων τους. Επίλεξε ανάμεσα στα καλύτερα της αγοράς και απογείωσε τη διάθεσή τους για τα καλά!

Όταν επιλέγουμε δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, έχουμε ένα πράγμα στο μυαλό μας. Να βρούμε το καλύτερο για να τα κάνουμε να χαμογελάσουν. Αυτό που θα καλύπτει τις ανάγκες τους, αυτό που θα διευκολύνει την καθημερινότητά τους και θα βάλει μια πινελιά ομορφιάς στη ζωή τους. Όχι, φέτος δεν χρειάζεται γράμμα στον Άγιο Βασίλη και αγωνία, αφού μπορείς εσύ να κάνεις με ευκολία το τέλειο δώρο για κάθε γούστο και ανάγκη.

Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα smartphone; Παραδέξου το, είναι οι συσκευές που λύνουν τα χέρια μας, που παρέχουν σημαντικές λειτουργίες, πολλές παραπάνω από εκείνες που θα βρει κανείς σε ένα απλό τηλέφωνο. Είναι οι καλύτεροι μας φίλοι στην καθημερινότητα, την εργασία, την ψυχαγωγία, ενώ φυσικά κανείς δεν μπορεί να υποβαθμίσει τον ρόλο τους ως τέλειες φωτογραφικές μηχανές που απαθανατίζουν τις στιγμές εκείνες που ποτέ δεν θες να ξεχάσεις από τη ζωή σου. Η νέα γενιά smartphone μάλιστα είναι τόσο κομψή που προσδίδει στυλ στην καθημερινότητα όλων. Πώς όμως θα επιλέξεις το καλύτερο δώρο για τον δικό σου άνθρωπο; Με τη βοήθεια του παρακάτω καταλόγου. Πάμε να δούμε μερικές προτάσεις που συνδυάζουν ποιότητα και ομορφιά… με ένα κλικ!

Samsung Galaxy S23+ 512GB Phantom Black

Επιλογή νούμερο δύο. Για πολλούς ανθρώπους οι φωτογραφίες και τα social media είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ημέρας. Γιατί λοιπόν να μην κάνεις ένα δώρο που θα αγαπήσουν και θα εκτιμήσουν; Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, το Galaxy S23+ «Share the epic» που έρχεται με νέο, τολμηρά κoμψό σχεδιασμό, με τον ισχυρότερο επεξεργαστή στην αγορά, με εκπληκτική βελτιωμένη τριπλή κάμερα και μία απίστευτη οθόνη που δίνει στο περιεχόμενο μία μοναδική διάσταση ρεαλισμού στα παιχνίδια και στο περιεχόμενο! Ανάμεσα στις δεκάδες δυνατότητες που προσφέρει, σημείωσε και την εκπληκτική οθόνη 6,6 ιντσών Dynamic AMOLED 2X που υποστηρίζει ανάλυση Full HD+ (2.340 x 1.080 pixels) και HDR10+ για μοναδική εμπειρία βίντεο. Μισό λεπτό, δεν τελειώσαμε! Με τον έξυπνο προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 48 Hz – 120 Hz, η συσκευή εξασφαλίζει μία ομαλότατη εμπειρία χρήσης ενώ με τον έξυπνο αλγόριθμο Vision Booster, επιτρέπει στο αγαπημένο σου πρόσωπο να βλέπει καθαρά τα πάντα ακόμα και υπό το έντονο φως του ήλιου, την ώρα που τρέχει για να πάει στη δουλειά και δεν θέλει να χάσει τίποτα από το περιεχόμενο του.

Samsung Galaxy A14 128GB 5G Μαύρο

Αν ψάχνεις για ένα χρήσιμο δώρο σε λογική τιμή για τον σύντροφό σου, τον καλύτερο σου φίλο, τον γονιό ή όποιον αγαπάς, κορυφαία επιλογή θεωρείται και το Samsung Galaxy A14 128GB 5G. Αν μάλιστα είναι ο άνθρωπος που ανταλλάσσει όλη την ημέρα βίντεο και φωτογραφίες με τους συναδέλφους του στη δουλειά, αν δεν θέλει να χάνει χρόνο αλλά και την ποιότητα του περιεχομένου, τότε η πρόταση με κλειστά μάτια θεωρείται από τις καλύτερες. Μην ξεχνάς ότι μπαίνοντας στον κόσμο του δικτύου δεδομένων κινητής τηλεφωνίας επόμενης γενιάς, η ισχύς των γρήγορων ταχυτήτων 5G αλλάζει τον τρόπο που βιώνει κανείς και μοιράζεται περιεχόμενο – από εξαιρετικά ομαλό gaming και streaming, σε εξαιρετικά γρήγορη κοινή χρήση και λήψη αρχείων. Έχε, τέλος, κατά νου πως τo Galaxy A14 5G είναι το πιο προσιτό 5G τηλέφωνο της Samsung και ήρθε για να προσφέρει απίστευτα γρήγορη συνδεσιμότητα σε τιμή που θα λατρέψεις!

Samsung Galaxy S22 5G 128GB Black

Επειδή όμως μιλάμε για δώρα, άρα για ευκαιρίες που οι άνθρωποι μας δεν έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν καθημερινά, δεν γίνεται να μην σου προτείνουμε και το νέο Galaxy S22 που «σπάει τους κανόνες» και έρχεται με νέο, κομψό σχεδιασμό, με τον ισχυρότερο επεξεργαστή στην αγορά, με εκπληκτική κάμερα που κάνει τη νύχτα… μέρα και μία απίστευτη οθόνη που δίνει στο περιεχόμενο μία μοναδική διάσταση ρεαλισμού! Με επίπεδο σχεδιασμό, συμμετρικό μεταλλικό πλαίσιο και με τολμηρή χρωματική παλέτα που αναδεικνύει την πολυτέλεια του, το Galaxy S22 ήρθε για να συμπληρώσει το στυλ όλων. Bonus για τους gamers: Στο εσωτερικό του, βρίσκεται ο ισχυρότερος οκταπύρηνος επεξεργαστής Exynos 2200 (4nm) με δυνατότητες 5G, Wi-Fi 6E και AI, ο οποίος ενσωματώνει την Xclipse 920 GPU αρχιτεκτονικής AMD RDNA 2 για ασυναγώνιστα γραφικά με ray tracing επιπέδου παιχνιδοκονσόλας!

Χάρισε στον άνθρωπο σου το smartphone που χρειάζεται και δως του την ευκαιρία να βγάλει τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες όλων των εποχών!

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024