Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και καλύτερος από τον Παναιτωλικό δεν μπόρεσε να σκοράρει και να πάρει μια σημαντική νίκη, στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πρώτος βαθμός για τον ΠΑΣ με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του, που παραμένει στην τελευταία θέση. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ήττα για τους Αγρινιώτες.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται στην 12η θέση με 11 βαθμούς.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ήταν πιο κινητικός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και δημιούργησε δύο καλές στιγμές με τους Τζίμα (13′) και Μπάλαν (21′), με τον Στέφανο Καπίνο να αντιδρά αποτελεσματικά και να κρατά το μηδέν για την εστία του. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και απείλησαν για πρώτη φορά στο 33ο λεπτό, όταν ο Μπρούνο Ντουάρτε έπιασε τη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Σόρια έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Οι Ηπειρώτες μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος, όμως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν αυτή που απείλησε πρώτη. Με τη συμπλήρωση μια ώρας αγώνα, ο Ντουάρτε, σούταρε μέσα από τη περιοχή, η μπάλα κόντραρε όμως ο Κλέιμαν έδιωξε εντυπωσιακά. Οχτώ λεπτά αργότερα, ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με τον Μπάλαν, όμως το γκολ ακυρώθηκε επειδή ο Παμλίδης ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης. Στο 82′ ο Χάρης Μαυρίας, είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, δύο λεπτά αφού είχε παρατηρηθεί για πρώτη φορά με κίτρινη κάρτα. Στο 91ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν τη τελευταία μεγάλη ευκαιρία τους. Ο Ροσέρο πλάσαρε ανενόχλητος μέσα από τη περιοχή, ο Καπίνο όμως κράτησε όρθιο των Παναιτωλικό.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης (76’ Κιάκος), Καραχάλιος, Τζίνο (90’ Ριένστρα), Τζίμας (64΄Λεό), Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν (76΄Κόντε)

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μπρ. Ντουάρτε, Μλάντεν (70’ Σενγκέλια), Λιάβας, Τορεχόν, Χουάνπι (90’ Τσιγγάρας), Μπαλντασάρα (74’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε (70’ Μαυρίας), Πέδρο (74’ Καρέλης)