Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς συνδέεται η ενέργεια με τα vibes που εκπέμπουμε;

Πώς συνδέεται η ενέργεια με τα vibes που εκπέμπουμε;

Εσύ, τι VIBES έχεις; Τώρα στον ΗΡΩΝΑ, μπορείς να τα ανακαλύψεις με το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης, για να κερδίζεις με κάθε σου ενέργεια.

Όλοι γνωρίζουμε την έννοια της αύρας ή αλλιώς αγγλιστή vibes. Το πώς συνδέεται αυτή με την ενέργεια; Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται μία κορυφαία εταιρεία παραγωγής και παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, ο ΉΡΩΝΑΣ, για να δώσει μία νέα διάσταση σε αυτή τη σύνδεση.

Συγκεκριμένα, όλοι οι πελάτες του θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης μέσα από τη δημιουργία ενός ψηφιακού κόσμου. Εκεί λοιπόν, τα VIBES μας μεταμορφώνονται σε χαρακτήρες που μας φροντίζουν με προσφορές και δώρα, αξιοποιώντας την καθημερινή μας σχέση με την ενέργεια.

Πώς γίνεται τώρα αυτό; Τα VIBES ουσιαστικά είμαστε εμείς και ο τρόπος ζωής μας. Είναι η ενέργεια που «εκπέμπουμε» και συνδέονται με τις καθημερινές μας συνήθειες, όπως η περιβαλλοντική ευαισθησία μας, η εξοικονόμηση ενέργειας, η άθληση ή οποιαδήποτε άσκηση, οι διατροφικές μας προτιμήσεις, η διασκέδαση και γενικότερα η ψυχαγωγία μας, τα αγαπημένα μας gadgets.

Και τι σημαίνουν όλα αυτά; Όλα αυτά βρίσκουν την απάντησή τους μέσω της εφαρμογής myΗΡΩΝ. Εκεί λοιπόν, οι πελάτες μπορούν απαντώντας σε 7 απλά θέματα lifestyle να ανακαλύψουν ποια είναι τα VIBES τους. Είναι Eco; Tech; Explorer; Active; ή Chill Τύπος;  Και επειδή δεν είμαστε μονοδιάστατοι οι άνθρωποι, προφανώς θα ανακαλύψουμε πως κρύβουμε περισσότερα του ενός, το καθένα όμως με διαφορετική βαρύτητα. Μόλις προσδιορίσουμε τα vibes μας, μπορούμε να ολοκληρώσουμε την εγγραφή μας στο πρόγραμμα και τότε θα δούμε να αποκαλύπτεται ένας καινούργιος τόπος με προσφορές  που μπορούμε να αξιοποιήσουμε, είτε συλλέγοντας πόντους ενέργειας, είτε κερδίζοντας παιχνίδια.

Πώς συλλέγουμε τους πόντους; Υπάρχουν διάφορες επιλογές σε μηνιαία βάση που μπορούμε να κάνουμε όπως να πληρώσουμε το λογαριασμό μας μέσω της εφαρμογής myHΡΩΝ, να λάβουμε ενδείξεις από τον μετρητή του ρεύματος, να καταργήσουμε τον έγχαρτο λογαριασμό, να ενεργοποιήσουμε τη δυνατότητα αυτόματης εξόφλησης λογαριασμών μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, να κερδίζουμε πόντους στα γενέθλιά μας και η λίστα συνεχίζεται.

Πώς εξαργυρώνουμε τους πόντους; Μπορούμε να τους κάνουμε δωροεπιταγές, κουπόνια, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές! Μπορούμε ακόμα να τους χρησιμοποιήσουμε για να ταξιδέψουμε. Σε κάθε περίπτωση θα τους χρησιμοποιήσουμε βάσει των δικών μας ξεχωριστών vibes! Επιπλέον, δεν χάνουμε την παιχνιδιάρικη διάθεσή μας και συμμετέχουμε σε παιχνίδια και διαγωνισμούς για ακόμα μεγαλύτερα δώρα. Σκέψου μόνο ότι μπορεί να κερδίσεις στον ετήσιο διαγωνισμό το ρεύμα της χρονιάς! Πόσο σούπερ ακούγεται αυτό.

Με αυτό το πρόγραμμα, ΗΡΩN VIBES, μπαίνουμε στο δικό μας «ενεργειακό club» που αλλάζει την επαφή μας με την ενέργεια γιατί ξαφνικά αυτή γίνεται παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που αναβαθμίζει την καθημερινότητα της επαφής μας με την ενέργεια και μας επιβραβεύει μέσα από τις συνήθειές μας. Την ίδια στιγμή μας προσφέρει διασκέδαση και προνόμια μέσω των χαρακτήρων των VIBES και του πλούσιου περιεχομένου τους, που συνεχώς εμπλουτίζεται και ανανεώνεται για να μην βαρεθείς ποτέ. Τελικά πράγματι στον ΗΡΩΝΑ «Κάθε  ενέργεια κερδίζει».

Sports in

Μαθαίνει αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League ο ΠΑΟΚ

Ο νικητής του ζευγαριού Εγνάτια-Μπάνια Λούκα θα είναι και ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024