Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παραμονή των Χριστουγέννων στο «Σπίτι με το MEGA»

Παραμονή των Χριστουγέννων στο «Σπίτι με το MEGA»

ΜΙα λαμπερή χριστουγεννιάτικη τηλεοπτική γιορτή.

Μια φαντασμαγορική βραδιά έρχεται την Παραμονή των Χριστουγέννων στο «Σπίτι με το MEGA».

Ο Πάνος Κιάμος στην παρέα

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φορούν τα γιορτινά τους, υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο και μας προσκαλούν σε ένα λαμπερό ρεβεγιόν με δημοφιλή τραγούδια, χορό και αγαπημένους καλεσμένους.

Οι δύο παρουσιαστές

Από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, ο Πάνος Κιάμος, ξέρει να ξεσηκώνει το κοινό με την ενέργειά του στη σκηνή και τις πολυάριθμες επιτυχίες του, όπως: «Φωτιά με φωτιά», «Θα απουσιάζω», «Χωρίς νερό», «Στο τρελοκομείο», «Ολοκαίνουργιος», «Απωθημένο», κ.ά.

Σημαντικοί καλλιτέχνες

Δίπλα του επί σκηνής θα βρεθούν δημοφιλείς καλλιτέχνες τους οποίους θα απολαύσουμε σε απρόσμενα ντουέτα αλλά και solo ερμηνείες. Ο Γιώργος Αλκαίος, ο συνθέτης και τραγουδιστής που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική ποπ μουσική, ερμηνεύει παρέα με τον Πάνο Κιάμο το «Παράπονο με πιάνει».

Ο Γιώργος Αλκαίος

Ο Γιώργος Βελισσάρης μάς ταξιδεύει στην παράδοση με τα τραγούδια του και μας χαρίζει μία τρυφερή οικογενειακή στιγμή, τραγουδώντας για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με τον γιο του, τον Κωνσταντίνο. Το γλέντι απογειώνεται με τον Νίκο Ζωιδάκη στη λύρα και τις αξεπέραστες μαντινάδες του. Ο Νίκος Απέργης και η Μαλού κρατούν το κέφι αμείωτο με τα τραγούδια και την εκρηκτική σκηνική παρουσία τους. Στη βραδιά συμμετέχει και η Αφροδίτη Χατζημηνά.

Ακόμα, σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση, ο Πάνος Κιάμος ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, «Μην με ονειρευτείς», συνοδεία του δημιουργού στο πιάνο.

Χριστούγεννα στο MEGA

Οι προσκεκλημένοι

Αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και εκλεκτοί προσκεκλημένοι μοιράζονται συγκινητικές ιστορίες με τους οικοδεσπότες, στέλνοντας τις θερμότερες ευχές τους: Κατερίνα Παναγοπούλου, Γιώργος Παπαχρήστος, Αντώνης Καρπετόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Γιάννης Καλλιάνος, Κούλλης Νικολάου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δήμητρα Βαμβακούση, Σοφία Παυλίδου, Ευαγγελία Νταβατζή,  Αργύρης Αγγέλου, Χριστίνα Αλούπη, Κατερίνα Ζαρίφη, Βίκυ Κάβουρα, Βίκυ Κουλιανού, Δέσποινα Μοιραράκη, Σταύρος Νικολαΐδης, Σωτήρης Πολύζος, Πέγκυ Σταθακοπούλου κ.ά.

Στα highlights του ρεβεγιόν ανήκει το τρυφερό ξεκίνημα της βραδιάς. Παιδικές φωνές τραγουδούν κάλαντα και μας μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Μία μοναδική εορταστική βραδιά με τον Πάνο Κιάμο έρχεται την Παραμονή των Χριστουγέννων στο MEGA για να μας διασκεδάσει μέχρι πρωίας.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φορούν τα γιορτινά τους, υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο και μας προσκαλούν σε ένα λαμπερό ρεβεγιόν στο «Σπίτι με το MEGA» με δημοφιλή τραγούδια, χορό και αγαπημένους καλεσμένους.

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για τη μαγική βραδιά που επιφυλάσσουν στους τηλεθεατές.

Ο Μιχάλης Χατζήγιαννης, σημείωσε πως πρόκειται για μια εκπομπή με γιορτινή διάθεση, με χαμόγελο, αγάπη…

«Τα φετινά Χριστούγεννα για μένα είναι λίγο περίεργα, γιατί αντιμετωπίζω ένα οικογενειακό θέμα, μια σοβαρή κατάσταση. Έρχομαι με αγάπη να παρουσιάσω το πρόγραμμα, βαθιά μέσα μου όμως έχω θλίψη κι έχω μια αγωνία μεγάλη. Δεν ξέρω αν θα είναι χαρούμενα. Θα χαμογελάσω, θα αισιοδοξώ, αλλά δε νομίζω ότι θα διασκεδάσω όπως τις άλλες χρονιές», εξομολογήθηκε η Ρούλα Κορομηλά.

«Θέλουμε ακόμη να τροποποιήσουμε πράγματα στην εκπομπή για να γίνεται κάθε φορά κάτι διαφορετικό και να κρατάει τον κόσμο σε μια προσδοκία, ανυπομονησία», δήλωσε ο τραγουδιστής, ενώ η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι περνούν πολύ καλά μαζί και αυτό ο κόσμος το εισπράττει.

Τα Χριστούγεννα του Πάνου Κιάμου

«Μία χριστουγεννιάτικη ανάμνηση είναι ότι ήθελα ένα ποδήλατο, αλλά δεν μου το έφερναν για 1-2 χρόνια. Την τρίτη χρονιά μου φέρνουν ένα κουτάκι και λέω “πάλι δεν είναι ποδήλατο”. Και ήταν ένα κουδουνάκι που μπαίνει στο ποδήλατο. Δεν μπορούσε ο Άγιος Βασίλης να το φέρει μέσα και το είχαν αφήσει έξω από το σπίτι …», αποκάλυψε ο Πάνος Κιάμος.

Αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και εκλεκτοί προσκεκλημένοι μοιράζονται συγκινητικές ιστορίες και στέλνουν θερμές ευχές

Βίκυ Κουλιανού: «Η Ρούλα (Κορομηλά) είναι υπεραγαπημένη μου. Έχουμε κάνει χιλιάδες πράγματα μαζί… Δεν έλεγα πολύ τα κάλαντα, γιατί εκείνη την εποχή φοβόντουσαν να μας αφήνουν».

Γιώργος Αλκαίος: «Περάσαμε πολύ ωραία. Ήταν μια χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Ωραία παρέα, ωραία τραγούδια…».

Κούλης Νικολάου: «Τα Χριστούγεννα θα πάμε για λίγες ημέρες με τα παιδιά στη Disneyland. Εγώ θυμάμαι ότι δεν πήγα ποτέ ως παιδί».

Κατερίνα Ζαρίφη: «Μία φορά βγήκα να πω τα κάλαντα με την αδελφή μου και δίπλα μας έσκασαν μύτη κάτι παιδιά με μελόντικα και τρομπόνι, και πλακωθήκαμε στο ξύλο».

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Έχει τη δυνατότητα ή την ικανότητα μέσα από τον στίχο να αγγίζει ευαίσθητες χορδές του κάθε ανθρώπου. Έχω κι εγώ τις ευαισθησίες μου…», υπογράμμισε η Ρούλα Κορομηλά.

«Αλίμονο να μην ανταποκρινόμουν σε αυτή την προστατευτικότητα που έχει δείξει η Ρούλα απέναντί μου από την πρώτη στιγμή σε έναν τομέα που δεν είναι στο δικό μου πεδίο. Πόσο πολύ με πρόσεχε. Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω είναι να της αφιερώσω ένα τραγούδι», απάντησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA 

Instagram: @spitimetomega 

Twitter: @spitimetomega 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024