Πολύτιμο τρίποντο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της La Liga. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε με 1-0 της Σεβίλλης στο «Wanda Metropolitano» χάρη σε ένα γκολ του Γιορέντε.
Με αυτή τη νίκη έπιασε την Μπαρτσελόνα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ενώ πλησίασε στους επτά βαθμούς από Ρεάλ και Χιρόνα που είναι στην κορυφή.
Αυτή τη φορά οι «ροχιμπλάνκος» δεν την πάτησαν όπως στο παιχνίδι με τη Χετάφε, καθώς αν και πάλι έπαιξαν για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Σουγιουντσού στο 70′), άντεξαν μέχρι το τέλος και πήραν τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις ήττες μετά το διπλό επί της Γρανάδα και παραμένουν μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
H Ατλέτικο ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και βρήκε το γκολ στο 47′. Ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς ο Γιορέντε με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Παρά το ότι στο 70′ αποβλήθηκε ο Σουγιουντσού με κόκκινη κάρτα, τέσσερα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.