Η Μάντσεστερ Σίτι πρόσθεσε ακόμη ένα τρόπαιο στην πλούσια τροπαιοθήκη της, μιας και συνέτριψε με 4-0 την Φλουμινένσε κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πολίτες» ήταν ο Χουλιάν Άλβαρες, ο οποίος κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές.
Μάλιστα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, μόλις 40 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα.
Ένα τέρμα το οποίο έφερε στις μνήμες όλων των Λιονέλ Μέσι. Πιο συγκεκριμένα ο Αργεντίνος σούπερ σταρ είχε σκοράρει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το 2009 με το στήθος του στον τελικό απέναντι στην Εστουδιάντες, χαρίζοντας το τρόπαιο στην Μπαρτσελόνα.
A goal with the chest in the Club World Cup final?
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.