To Περιστέρι πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ Betsson παίρνοντας τη νίκη με σκορ 89-78, με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι αρκετά ικανοποιημένος.
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του ήταν διαβασμένη και ότι όλοι έπαιξαν καλά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:
«Ήμασταν καλά διαβασμένοι. Οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά σε επίθεση και άμυνα, κυρίως στο δεύτερο μέρος. Είχαμε αυτοπεποίθηση και χτυπήσαμε την ΑΕΚ εκεί που της αρέσει. Στο τρανζίσιον. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Ελλάδα επικράτησε άνετα με 18-9 της Ρουμανίας κάνοντας ουσιαστικά «ζέσταμα» για τον ημιτελικό με την Ουγγαρία. Έξι στα έξι για την ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είχε 28 πόντους και 4 ασίστ κι έτσι η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 88-73 επί της αξιόμαχης Καρδίτσας για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basket Champions League
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.