
Η Σίτι συμφώνησε με το μεγάλο αστέρι της Ρίβερ Πλέιτ για 25 εκατ. ευρώ
Η Μάντσεστερ Σίτι όπως όλα δείχνουν κατάφερε να κάνει δικό της, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αργεντινής, τον Κλαούντιο Ετσεβέρι της Ρίβερ Πλέιτ.
Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Ρίβερ Πλέιτ για την αγορά του 17χρονου Κλαούντιο Ετσεβέρι.
Ο νεαρός Αργεντίνος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, της Αργεντινής και ολόκληρου του πλανήτη και στη χώρα του έχει το προσωνύμιο «el diablito» (μικρός διάβολος).
Με ένα deal παρόμοιο με αυτό που είχε αποκτήσει τον Χουλιάν Άλβαρεζ πριν από δύο χρόνια η Σίτι κατάφερε να περάσει στον ανταγωνισμό τη Μπαρτσελόνα και να αποκτήσει τον Ετσεβέρι, βγάζοντας από τα ταμεία της ένα ποσό 25 εκατ. ευρώ.
Η συμφωνία μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρει πως ο 17χρονος θα παραμείνει δανεικός στους «εκατομμυριούχους» μέχρι το 2025 και έχοντας συμπληρώσει τα 18 του χρόνια θα ενταχθεί στην ομάδα του Γκουαρντιόλα.
Ο Ετσεβέρι έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ Κ17, οπού με την Αργεντινή κατέλαβε την 5η θέση και ψηφίστηκε 3ος καλύτερος παίκτης του τουρνουά, βάζοντας 5 γκολ στην πορεία της «Αλμπισελέστε».
Manchester City agree €25m deal to sign teenager Claudio Echeverri from River Plate https://t.co/3rpOBSy5DE
— Ed Aarons (@ed_aarons) December 27, 2023
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις