Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οι άδειες εξέδρες έκαναν πιο εύκολη την απόφαση

Οι άδειες εξέδρες έκαναν πιο εύκολη την απόφαση

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύτηκε τις συνθήκες που επικρατούν στα γήπεδα.

Η τελευταία ομιλία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιγάντωσε ακόμα περισσότερο την οργή των φίλων του τριφυλλιού για την αποπομπή του.

«Εύχομαι να πάρετε το πρωτάθλημα και θα το χαρώ πιο πολύ απ’ όλους» ήταν το ζουμί των τελευταίων λόγων του Σέρβου προπονητή που κύριος ήρθε και (πιο) κύριος φεύγει την ώρα που στα social media γίνεται ένας μικρός χαμός με πολλούς φίλους του συλλόγου να τα βάζουν με τον Γιάννη Αλαφούζο για αυτή τη χριστουγεννιάτικη απόφασή του να απομακρύνει τον πρώτο προπονητή επί της προεδρίας του που μάζεψε πραγματικά τον Παναθηναϊκό και τον έκανε και πάλι ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ναι ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από τη Μακάμπι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού αλλά δεν έδρασε εν θερμώ εκείνο το βράδυ της 14ης Δεκεμβρίου.

Το τελευταίο για ένα και πλέον δίμηνο που υπήρχε κόσμος (και μάλιστα πολύς) στις εξέδρες της Λεωφόρου μετά τα μέτρα της κυβέρνησης για την πάταξη της βίας και μετά τα τραγικά επεισόδια έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» που είχαν ως τραγική κατάληξη τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ακριβώς αυτές οι άδειες εξέδρες, ιδιαίτερα στα ντέρμπι που έρχονται μέσα στον Ιανουάριο ήταν η ιδανική συνθήκη για να προχωρήσει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε αυτή την κίνηση.

Πολύ δύσκολα θα μπορούσε να την κάνει εάν γνώριζε ότι στο επόμενο κιόλας παιχνίδι θα υπήρχε ένα γεμάτο γήπεδο το οποίο σε ένα μεγάλο μέρος θα λειτουργούσε ως τόπος διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίας.

Έχοντας περάσει και ο ίδιος από όλα τα στάδια (με τα σωστά και τα λάθη του) έχει γνωρίσει από την καλή και την ανάποδη τον απαιτητικό κόσμο του Παναθηναϊκού ο οποίος επι των ημερών του φλέρταρε ακόμα και με τον υποβιβασμό (!) πριν βάλει το καράβι και πάλι σε μια σωστή ρότα και προχωρώντας με σωστά βήματα.

Με την ομάδα να επιστρέφει στους τίτλους (κύπελλο 2022) στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι τέλους (2023) αλλά και στην Ευρώπη (2023) όλα με το δίδυμο Αλαφούζου-Γιοβάνοβιτς.

Σαφέστατα ο πρόεδρος πληρώνει και παίρνει όλο το ρίσκο πάνω του θεωρώντας ιδανική συνθήκη τη μικρή διακοπή του πρωταθλήματος για αυτή την αλλαγή θεωρώντας ότι πλέον ο κόουτς Γιοβάνοβιτς δεν είχε τίποτα παραπάνω να δώσει με τον Φατίχ Τερίμ να τον αντικαθιστά.

Ο χρόνος θα δείξει ποιος είχε δίκιο, αλλά το σίγουρο είναι ότι κεκλεισμένων των θυρών για το επόμενο δίμηνο, η δουλειά όλων θα είναι πιο εύκολη

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024