Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνααν: «Παιχνίδια σαν κι αυτό με την Άλμπα μπορούν να γίνουν παγίδες»

Κάνααν: «Παιχνίδια σαν κι αυτό με την Άλμπα μπορούν να γίνουν παγίδες»

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι το παιχνίδι με την Άλμπα θα είναι δύσκολο και οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν με την δέουσα προσοχή.

Τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αναμέτρησης με την Άλμπα στο Βερολίνο για την 17η αγωνιστική της Euroleague έκρουσε ο Αϊζάια Κάνααν κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Γερμανία.

«Κάποιες φορές παιχνίδια σαν κι αυτό μπορούν να γίνουν παγίδες. Δεν θέλουμε να πέσουμε στην παγίδα», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάποιες φορές παιχνίδια σαν κι αυτό μπορούν να γίνουν παγίδες. Δεν θέλουμε να πέσουμε στην παγίδα. Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε ‘οκ’. Ήξερα ερχόμενος εδώ ότι θα είναι δύσκολη χρονιά. Εννοώ ότι η EuroLeague είναι δύσκολη τώρα. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και προφανώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια που ευχόμαστε να παίρναμε πίσω και να τα κερδίσουμε. Αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού, πρέπει να μάθουμε από αυτό, να προχωρήσουμε μπροστά».

Για το ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πλήρης από την επόμενη εβδομάδα: «Εμείς απλά μπορούμε να συνεχίσουμε να προσθέτουμε παίκτες. Είναι μεγάλη σεζόν και χρειαζόμαστε κορμιά και να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα».

Oι διαιτητές του Άλμπα Βερολίνου-Ολυμπιακός

Το ματς των «ερυθρόλευκων» ορίστηκαν να διευθύνουν ο Κροάτης Τόμισλαβ Χορντόφ, ο Μαυροβούνιος Μίλος Κόλιενσιτς και ο Λετονός Κρίσταπς Κονσταντίνοφς.

O Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 8-8 και βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Άλμπα έχει ρεκόρ 3-13 και βρίσκεται στην 17η θέση.

Sports in

«Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια»: 20 χρόνια μετά το… Έβερεστ του ελληνικού ποδοσφαίρου (vid)

Σήμερα (4/7) συμπληρώνονται 20 χρόνια από την μέρα που η Ελλάδα κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, στο Euro του 2004.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024