Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλης κλίμακας αστική παρέμβαση στο Δήμο Παλλήνης

Μεγάλης κλίμακας αστική παρέμβαση στο Δήμο Παλλήνης

Το έργο αφορά την ευρύτερη περιοχή της Κάντζας και της Παλλήνης.

Υπογράφηκε σήμερα 29 Δεκεμβρίου 3 μόλις ημέρες πριν την λήξη της θητείας του, από τον Δήμαρχο Παλλήνης, Θανάση Ζούτσο, η εργολαβική  σύμβαση για την κατασκευή της μεγάλης ανάπλασης του κέντρου Παλλήνης και της Κάντζας, προϋπολογισμού 3.700.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Παλλήνης, πρόκειται για ένα να μεγάλο έργο που αλλάζει ριζικά την εικόνα της πόλης, εξασφαλίζοντας ελεύθερους και λειτουργικούς χώρους για όλους τους κατοίκους.

Με την παρέμβαση αυτή, αναδιαμορφώνονται και αναδεικνύονται η  οδός Ελευθερίου Βενιζέλου με τις δύο κυκλικές πλατείες της και η οδός Εθνικής Αντιστάσεως στην Παλλήνη, καθώς και το Πάρκο της Κάντζας με τις πέριξ οδούς (Εφέδρων Αξιωματικών, Αφανών Ηρώων, Γαληνού και Τερψιχόρης).  Να σημειώσουμε ειδικά πως το πάρκο της Κάντζας συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών καθημερινά δεδομένης και της παιδικής χαράς που φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά σε καθημερινή βάση.

Ολοκλήρωση έργου Δημάρχου Παλλήνης Θανάση Ζούτσου

«Ολοκληρώνουμε τη θητεία μας στη διοίκηση του Δήμου Παλλήνης, αφήνοντας μια ακόμα, μεγάλη παρακαταθήκη για την Παλλήνη και την Κάντζα», δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος.

Το έργο που θα ολοκληρωθεί με την νέα διοίκηση Χρήστου Αηδόνη στο Δήμο Παλλήνης, φιλοδοξεί να μεγιστοποιήσει τους ελεύθερους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου, να αυξήσει το ισοζύγιο πρασίνου της πόλης και να δημιουργήσει αυξημένη δυνατότητα πρόσβασης των δημοτών.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024