Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο Φατίχ Τερίμ

Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο Φατίχ Τερίμ

Το μεσημέρι της Παρασκευής (29/12) ο Φατίχ Τερίμ έδωσε το «παρών» στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα Βριλήσσια και υπέγραψε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» που θα έχει χρονική διάρκεια 1,5 έτους,

Το μεσημέρι της Παρασκευής (29/12) ο Φατίχ Τερίμ έδωσε το «παρών» στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα Βριλήσσια και υπέγραψε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» που θα έχει χρονική διάρκεια 1,5 έτους, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2025, διευθετώντας και την τελευταία εκκρεμότητα που υπήρχε.

Οι «πράσινοι» ανέβασαν μάλιστα και τις σχετικές φωτογραφίες στα επίσημα social media του συλλόγου, τόσο την στιγμή των υπογραφών, όσο και με τον Τούρκο τεχνικό να φοράει ένα πράσινο-άσπρο κασκόλ, συνοδεύοντας το post με το μήνυμα «από εδώ ξεκινάμε Φατίχ Τερίμ».

Οι υπογραφές του Φατίχ Τερίμ και η παρουσίαση

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 70χρονος τεχνικός θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 15:00 της Παρασκευής (29/12) στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ωνάση, στην Εθνική Πινακοθήκη.

Τα νεότερα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού

Στο αγωνιστικό σκέλος, συνεχίστηκε σε υψηλή ένταση υπό την καθοδήγηση του Φατίχ Τερίμ η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, την προσεχή Τετάρτη (3/1, 21:00). Το προπονητικό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Απών λόγω ίωσης ήταν ο Σένκεφελντ, ενώ προπονήθηκε κανονικά ο Κλεϊνχέισλερ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Τσέριν και ο Τζούριτσιτς, ενώ συνέχισαν τη θεραπεία τους ο Πάλμερ-Μπράουν και ο μακροχρόνια τραυματίας Μάγκνουσον.

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024