Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Καρβαλιάλ: «Πρέπει να μας γίνει μάθημα το σημερινό»

Καρβαλιάλ: «Πρέπει να μας γίνει μάθημα το σημερινό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα από τη Λαμία και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αντιδράσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο παιχνίδι με τη Λαμία και ηττήθηκε με 1-0 για την 16η αγωνιστική της Super League.

Η χειρότερη εμφάνιση του Ολυμπιακού επί των ημερών του, όπως τόνισε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ο Ιβηρας τόνισε ότι το αποψινό παιχνίδι να γίνει μάθημα για την ομάδα του, η οποία θα πρέπει να αντιδράσει στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στη Λαμία, άξιζε τη νίκη. Το χειρότερο ματς που έχουμε παίξει από όταν ήρθα. Φυσικά και σεβόμαστε τη φανέλα που φοράμε, πρέπει να παλέψεις και δεν το κάναμε. Πρέπει να μας γίνει μάθημα το σημερινό και να μην επαναληφθεί.

Καταρχάς πρέπει να αναλύσουμε το ματς. Από όταν χάσαμε το πέναλτι έπεσε. Αν έμπαινε θα άλλαζαν τα πράγματα, αλλά από εκείνο το σημείο η ομάδα έπεσε. Πραγματικά είναι καλό το γεγονός πως έχουμε ντέρμπι σε λίγες μέρες, θα πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα και να δείξουμε αντίδραση που αρμόζει στον Ολυμπιακό».

Βόκολος: «Τι μπορείς να πεις; Είμαι πραγματικά συγκινημένος»

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής της Λαμίας, δήλωσε συγκινημένος από την προσπάθεια των παικτών του και λυπάται που δεν μπορούσε να είναι κόσμος στο γήπεδο να χαρούν μαζί με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τι μπορείς να πεις; Είμαι πραγματικά συγκινημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά για άλλη μια φορά. Προσπαθούμε φέτος να δημιουργήσουμε μια νοοτροπία νικητή. Τα παιδιά ανταποκρίνονται σε απόλυτο βαθμό.Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που μας δίνει δύναμη, κουράγιο, αυτοπεποίθηση και πρέπει να την ευχαριστηθούμε σήμερα.

Από αύριο κατεβάζουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε τη δουλειά μας, γιατί ο δρόμος είναι μεγάλος. Σίγουρα είναι μια νίκη που την άξιζαν τα παιδιά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν ήταν νίκη στις λεπτομέρειες. Ειδικά στο 1ο μέρος, δημιουργήσαμε φάσεις, κάναμε ευκαιρίες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επίσης, είμαι στενοχωρημένος που σε αυτήν τη μέρα δεν είχε κόσμο στο γήπεδο».

Sports in

Η ιδιαίτερη ανάλυση για τον Γουόκαπ: «Μπορεί να κάνει το… άλμα στο ΝΒΑ;»

Ο Τόμας Γουόκαπ, οι εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα και η ανάλυση για το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024