Με νίκη συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και μάλιστα με πολύ άνετο τρόπο.
Το τριφύλλι επικράτησε με 2-0 στη «Λεωφόρο» επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Τούρκο τεχνικό να γράφει ιστορία μιας και έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία προπονητής που κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο ομάδας της μεγάλης κατηγορίας σε ηλικία 70 ετών.
Κάπως έτσι ο Φατίχ Τερίμ αν καταφέρει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας για ακόμη ενάμιση χρόνο τότε θα γίνει ο μεγαλύτερος ηλικιακά προπονητής στην ιστορία του τριφυλλιού, σε ένα απίθανο ρεκόρ.
Αξίζει να σημειωθεί πως το ρεκόρ αυτό για την ηλικία και τον μεγαλύτερο προπονητή στον πάγκο του Παναυηναϊκού το κατέχει ο Γιάτσεκ Γκμοχ ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο του τριφυλλιού σε ηλικία 71 ετών.
Οι δηλώσεις του Τερίμ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού
«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση. Μπήκαμε καλά και κάθε φορά θα πηγαίνουμε καλύτερα. Είμαι λίγο διάστημα εδώ αλλά παρόλα αυτά οι παίκτες μου έπαιξαν καλά. Κάθε ομάδα έρχεται εδώ για τη νίκη. Κυνηγήσαμε το γκολ και το πετύχαμε. Δουλέψαμε λίγο αλλά κερδίσαμε 3 σημαντικούς βαθμούς. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι χαρούμενοι απόψε και θα πηγαίνουμε ολοένα και καλύτερα».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.