Η Ίντερ επικράτησε της Βερόνα με 2-1, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με την Τζένοα και παρέμεινε στην κορυφή της Serie A, με 12/13 νίκες της φετινή σεζόν και τον «τίτλο» του πρωταθλητή χειμώνα.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες μόλις στο 13′ πήρε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και με άψογο τελείωμα, άνοιξε το σκορ. Στο 74′ ο Τομάς Ανρί βρήκε τη μπάλα στην κίνηση, μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά για την ισοφάριση.

Το τελευταίο 15λεπτο ήταν πραγματικό… θρίλερ στο ματς, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και την Ίντερ να χάνει τεράστιες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, στις καθυστερήσεις οι νερατζούρι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη, με τον Φρατέσι να παίρνει το ριμπάουντ μέσα στην μικρή περιοχή μετά από σουτ του Τσαλχάνογλου, να σκοράρει και να στέλνει την ομάδα του στο +5 από τη Γιουβέντους, παραμένοντας στην κορυφή της Serie A.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 100′(!) η Βερόνα έχασε πέναλτι μετά από υπόδειξη του VAR, με τον Ανρί που είχε σκοράρει νωρίτερα και δεν μπόρεσε να δώσει έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του που παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ (83′ Φρατέζι), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (61′ Νταρμιάν), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν (83′ Σάντσες), Αουγκούστο (72′ Ντιμάρκο), Τουράμ (72′ Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσατσούα, Κόπολα, Μανιάνι, Ντόιγκ (73′ Καμπάλ), Ντούντα, Σουσλόφ, Ενγκόνγκε, Φολορούνσο, Εμπουλά (46′ Λάζοβιτς), Τζούριτς (73′ Ανρί)