Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
VARάτε βιολιτζήδες στη Λεωφόρο (vids)

VARάτε βιολιτζήδες στη Λεωφόρο (vids)

Πέρσι είχε δοθεί πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού σε αντίστοιχη φάση. Σήμερα, οι Φωτιάς και Περράκης έκλεισαν προκλητικά τα μάτια στο καθαρό πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού – Ιδια φάση και στο περσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά φαίνεται πως σφυρίζουν οι διαιτητές στη Super League.

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, ο Τζούρισιτς κλώτσησε τον Μαυρία μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, αλλά ο διαιτητής, Φωτιάς και ο VARίστας, Περράκης, έκλεισαν προκλητικά τα μάτια και άφησαν το παιχνίδι να εξελιχθεί. Μια φάση στην οποία όπως φαίνεται από το βίντεο, υπάρχει πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, με τους Φωτιά και Περράκη, όμως, να σφυρίζουν… αδιάφορα, προκαλώντας την οργή του πάγκου και των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Αγρινίου.

Αυτό που είναι απορίας άξιο είναι πως γίνεται να μην είναι πέναλτι η συγκεκριμένη φάση και να είναι η αντίστοιχη στο περσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα.

Όταν μάλιστα στο σημερινό παιχνίδι ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού έχει χτυπήσει τον αντίστοιχο του Παναιτωλικού. Πέρσι ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης δεν είχε οπτική επαφή με τον αντίπαλό του, που ερχόταν από πίσω, αλλά παρόλα αυτά δόθηκε κανονικά πέναλτι.

Δείτε το βίντεο:

Η φάση στα Γιάννενα

Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί υπέρ του Παναθηναϊκού και στις 15 Ιανουαρίου 2023 στο ματς στα Γιάννενα. Στις καθυστερήσεις, στην τελευταία φάση του αγώνα, δόθηκε πέναλτι με υπόδειξη VAR υπέρ των πρασίνων καθώς όπως φάνηκε ο Αχμάντ Μορέιρα προσπαθώντας να διώξει την μπάλα δεν πρόλαβε τον Κουρμπέλη και τον βρήκε στον μηρό. Με αυτό το πέναλτι ο ΠΑΟ νίκησε 1-0 και πήρε χρυσό τρίποντο. Με αυτό το πέναλτι σε παρόμοια ακριβώς φάση στην Λεωφόρο θα μπορούσε να έχει προηγηθεί ο Παναιτωλικός όμως Φωτιάς και Περράκης «εκλεισαν τα μάτια». Για τον Παναθηναϊκό από ότι φαίνεται ισχύουν άλλοι κανονισμοί!

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024