Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με τον Χουάντσο: Οι χαμηλές «πτήσεις» και η μεγάλη προσπάθεια του Αταμάν (vids)

Τι συμβαίνει με τον Χουάντσο: Οι χαμηλές «πτήσεις» και η μεγάλη προσπάθεια του Αταμάν (vids)

O Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αποτέλεσε μια από τις μεγάλες «βόμβες» του Παναθηναϊκού, είναι ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες του ρόστερ, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεγάλες αποφάσεις, «εκτόξευσε» το μπάτζετ του και επένδυσε πολλά χρήματα για να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Οι πράσινοι πήραν στην άκρη του πάγκου τους τον Εργκίν Αταμάν, ενώ έκαναν σπουδαίες κινήσεις, ενίσχυσαν το ρόστερ τους και μετά από 19 αγωνιστικές είναι στην τετράδα και διεκδικούν το πλεονέκτημα έδρας στην οκτάδα.

Μια από τις μεταγραφές που προκάλεσαν εντυπωσιασμό στην Euroleague από τον Παναθηναϊκό είναι αναμφίβολα και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος μετά από χρόνια στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη για τους πράσινους σε ένα από τα deal του καλοκαιριού. Ο Ισπανός υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και ντύθηκε στα πράσινα με σκοπό να κάνει τη διαφορά στο «4» για την ομάδα του Αταμάν.

Τι συμβαίνει με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό…

Ο Παναθηναϊκός πόνταρε και ποντάρει πολλά στον Ισπανό, όμως η αλήθεια είναι ότι αν και ξεκίνησε αρκετά ενθαρρυντικά τη σεζόν, ένας σοβαρός τραυματισμός και ο… Ντίνος Μήτογλου τον πήγαν αναπόφευκτα πίσω.

Δεν έχει δώσει τα αναμενόμενα

Ο «Μπο Κρουζ» αποκτήθηκε στις 27 του Ιούλη και οι απαιτήσεις ήταν στο… Θεό, όμως η αλήθεια είναι ότι λόγω των καταστάσεων που δημιουργήθηκαν δεν είναι αυτός που περίμεναν στον Παναθηναϊκό. Αν και σίγουρα χρειάζεται χρόνο, όπως όλο το φετινό «οικοδόμημα» του τριφυλλιού. Ο Χουάντσο έμεινε σε κακό σημείο εκτός για 1.5 μήνα περίπου λόγω του τραυματισμού του και έχασε έδαφος.

Ο Αταμάν προσπαθεί να του δώσει χρόνο για να βρει ρυθμό, είναι γεγονός ότι συνεισφέρει τα μέγιστα στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, όμως επιθετικά δεν έχει ιδιαίτερη συμμετοχή, δεν έχει κάποιο ματς ειδικά μετά την επιστροφή του που να κάνει τη διαφορά και για την ακρίβεια οι περισσότεροι πόντοι που έχει πετύχει σε ματς έκτοτε είναι οι 7 κόντρα στην Αρμάνι.

Τα νούμερα λένε την αλήθεια

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι πόντοι του φέτος σε ματς του Παναθηναϊκού στη Euroleague είναι οι 13 στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, όπου έπαιξε 43 (!) λεπτά. Από εκεί και μετά στην επόμενη αγωνιστική με την Μπάγερν έβαλε 10, ενώ στις υπόλοιπες10 αναμετρήσεις έχει 24 πόντους με τρία μηδενικά!

Ο Αταμάν κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον επαναφέρει σε καλή κατάσταση, γιατί τον χρειάζεται και θέλει στα επόμενα ματς να του δώσει τόσο χρόνο όσο και αρκετή επιθετική δράση. Η εικόνα του πάντως είναι καλή στο πίσω μέρος, επιθετικά αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό θέμα και δεν έχει δικαιολογήσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που έχει υπογράψει. Φέτος σε 12 ματς έχει 3,9 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 5,4 στο σύστημα αξιολόγησης σε 18:31, ενώ έχει μόλις 23% στο τρίποντο και 31% στο δίποντο!

Τα στατιστικά του Χουάντσο

Sports in

Τρεις πρώην παίκτες της ΑΕΚ ζητούν από την ΕΠΟ την τιμωρία της!

Ο λόγος που οι τρεις πρώην παίκτες της ΑΕΚ έφτασαν σε αυτό το σημείο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024