Το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας
Η αιχμηρή απάντηση της επιχειρηματία.
Φρίκη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας από την Θεσσαλονίκη, η οποία διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και ήταν μητέρα ενός ακόμη 13χρονου παιδιού.
Η ανάρτηση της για τα αποτρόπαια εγκλήματα
Με αφορμή την γυναικοκτονία αυτή η Μαίρη Συνατσάκη κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου ξεσπά και αναρωτιέται μέχρι πότε θα συμβαίνουν όλα αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα.
Όπως θα δείτε παρακάτω η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα story που δείχνει ένα σχόλιο το οποίο αφορά την άγρια δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη και γράφει: «Κράζετε τους άντρες αλλά αν δεν υπήρχαν αυτοί, ποιος θα σας προστάτευε;».
Από την πλευρά της η Μαίρη Συνατσάκη του απάντησε με ένα νέο βίντεο στο οποίο λέει: «Από τι; Από ποιον να μας προστάτευε;»
- Δυτική Όχθη: Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια νέων ισραηλινών επιδρομών
- «Πάγωσε» το ΟΑΚΑ: Σοκ με Λεσόρ στον Παναθηναϊκό
- Ο Superman μπαίνει σε νέα εποχή: Αυτό είναι το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας
- Σιδηρόδρομος: Ομαδικά πυρά από την αντιπολίτευση στη Βουλή
- Τέμπη: «Δεν έπρεπε να με αφήσουν μόνο στη βάρδια» – Τι υποστήριξε ο σταθμάρχης στη συμπληρωματική του απολογία
- Τζο Μπάιντεν: «Φυσικά και θα παραστώ στην ορκωμοσία Τραμπ» – Τον κατηγόρησε για «παιδιαρίσματα»