Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πίτερς: «Να παίξουμε σκληρή άμυνα πάνω σε Χάουαρντ και Μονέκε»

Πίτερς: «Να παίξουμε σκληρή άμυνα πάνω σε Χάουαρντ και Μονέκε»

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για το παιχνίδι με την Μπασκόνια και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παίξουν σκληρή άμυνα πάνω σε Χάουαρντ και Μονέκε.

Ακόμη μία δύσκολη αποστολή στην Ισπανία έχει ο Ολυμπιακός, που θα φιλοξενηθεί από την Μπασκόνια για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Άλεκ Πίτερς αναφέρθηκε στο ματς, τονίζοντας πως κλειδί θα είναι η άμυνα στους σκόρερς των Βάσκων, αλλά και να μην τους αφήσουν να πάρουν το μομέντουμ.

Οι δηλώσεις του Άλεκ Πίτερς:

«Θα πρέπει να κάνουμε αυτά που σταματούν το μομέντουμ της γηπεδούχου ομάδας. Να κάνουμε σκληρά φάουλ, να παίξουμε σκληρή άμυνα ειδικά κόντρα στους σκόρερ της Μπασκόνια.

Προφανώς στον Χάουαρντ, στο οποίο θα επικεντρωθούμε αύριο, στον Μονέκε επίσης. Έχουν πολλά όπλα ως ομάδα και παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στο σκοράρισμα και να το κάνουν και σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Νωρίτερα ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε δηλώσει: «Πάντα ο ρυθμός που επιβάλλει η Μπασκόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο αλλά και γενικά ο τρόπος που παίζει είναι πρόβλημα για τον αντίπαλο. Αν δεν έχεις το κατάλληλο πλάνο ή αν δεν το ακολουθήσεις, αν δεν ελέγξεις τις κατοχές σου στην επίθεση, αν δεν έχεις καλές επιλογές στην επίθεση, αν τους δώσεις τη μπάλα στα χέρια, αν κάνεις βιαστικές επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν στο transition, ανοίγει ο ρυθμός του παιχνιδιού.

Είναι μια ομάδα που είναι πολύ καλή σε αυτό. Παίζει με ένα συγκεκριμένο τρόπο και αμυντικά και επιθετικά επί κόουτς Ιβάνοβιτς, αλλά γενικά και ως ομάδα, κάτι που επιβάλλεται γενικά και από τον σύλλογο και από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Προφανώς πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι καλύτερο από εκείνο κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Κάποιος δημοσιογράφος έγραψε πως κάτι μας έλειπε σε εκείνο το ματς. Δεν διάβασα το άρθρο, αλλά είναι αλήθεια, ότι κάτι έλειπε για να κερδίσουμε. Αυτό που έλειπε ήταν ότι επρόκειτο για ένα παιχνίδι αντίδρασης και όχι δράσης. Δύο φορές αφήσαμε το ματς και στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Ξεκινήσαμε τον αγώνα με τελείως λάθος προσέγγιση. Στα σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού που έπρεπε να δώσουμε έμφαση δεν ήμασταν καλοί.

Δύο φορές αντιδράσαμε, φτάσαμε στο σουτ, που θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει 3-4 φορές το σουτ και να πάμε το παιχνίδι στην ισοπαλία λίγο πριν το τέλος και να πάρουμε το μομέντουμ. Όμως, το να αντιδράς συνέχεια δεν είναι λογική στη Euroleague, πρέπει η ομάδα μας να βάζει τους κανόνες. Να επιβάλλει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει και από κει και πέρα οι άλλοι να αντιδρούν».

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024