Ο Ζοσέ Μπότο αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ εδώ και αρκετούς μήνες, με τον πρώην αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου του Βορρά να αποδεσμεύεται το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο 57χρονος Πορτογάλος βρήκε την επόμενή του δουλειά αφού θα αναλάβει πόστο σε ομάδα-έκπληξη.

Όπως, ανακοίνωσε σήμερα (11/1) η ομάδα από την Κροατία, Όσιγιεκ, ο Μπότο εντάχτηκε στο δυναμικό της ομάδας και θα αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές αρκετές λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ του Μπότο και της κροατικής ομάδας, όμως αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο Πορτογάλος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών. «Ας ξεκινήσουμε τη δουλειά», ανέφερε στην πρώτη του τοποθέτηση ο Μπότο κατά την παρουσίασή του, όπως σημειώνουν οι Κροάτες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ζοσέ Μπότο ήταν στον ΠΑΟΚ από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2023, ενώ στο παρελθόν είχε δουλέψει επίσης μεταξύ άλλων στην Μπενφίκα, τόσο ως σκάουτερ όσο και ως επικεφαλής του αντίστοιχου τμήματος. Πριν τον Δικέφαλο είχε εργαστεί επίσης στην Σαχτάρ Ντόνετσκ. Πλέον, θα εργάζεται στην Κροατία για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Όσιγιεκ.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: