H Λίζα Μπονέ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τζέισον Μομόα δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Η ηθοποιός ενημέρωσε δικαστήριο του Λος Άντζελες τη Δευτέρα ότι εκείνη και ο πρωταγωνιστής του «Aquaman» είχαν έρθει σε συμφωνία σχετικά με την περιουσία και τα συζυγικά τους δικαιώματα, σύμφωνα με έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Page Six.

Τα έγγραφα ανέφεραν ότι ο ηθοποιός και η 56χρονη ηθοποιός του «Cosby Show» είχαν καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τα συζυγικά τους δικαιώματα και την κοινή περιουσία. Σύμφωνα με την κατάθεση, η Μπονέ ζήτησε κοινή φυσική και νομική επιμέλεια των δύο παιδιών τους, της 16χρονης Λόλα και του 15χρονου Νακόα – Γουλφ.

Ο Τζέισον Μομόα, ύστερα από αυτή την ενημέρωση, αποφάσισε να αποκαλύψει ότι ζει στον δρόμο μετά το διαζύγιό του. «Δεν έχω καν σπίτι αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο πρωταγωνιστής του «Aquaman» στο «Entertainment Tonight» την Τετάρτη. «Ζω στον δρόμο».

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι εργάζεται για τη σειρά docuseries «On the Roam», η οποία παρακολουθεί τις συναντήσεις του με τεχνίτες, μουσικούς και αθλητές καθώς ταξιδεύει σε ολόκληρη την Αμερική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max (@streamonmax)

Νομαδικός τρόπος ζωής

«Βρίσκομαι πάντα σε αυτά τα περίεργα μέρη», είπε, προσθέτοντας ότι οι θαυμαστές του μένουν έκπληκτοι όταν τον βλέπουν να εμφανίζεται σε μικρές πόλεις. «Συμβαίνει συνέχεια. Λένε: «Τι στο διάολο κάνεις στα μέρη μας;»», συνέχισε.

«Λατρεύω την ιδέα να είμαι με καθημερινούς ανθρώπους και να κάνω την τέχνη μου, που είναι η κινηματογράφηση, και στη συνέχεια να τους το δείχνω. Και έτσι, νομίζω ότι επειδή το έκανα αυτό για τόσο καιρό, απέκτησα περιέργεια γι’ αυτό», ανέφερε στο τέλος ο Μομόα.

Το νέο πρότζεκτ κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου στο Max.

Εντωμεταξύ, ο 44χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο νομαδικός τρόπος ζωής του θα συνεχιστεί στο άμεσο μέλλον, καθώς το επόμενο διάστημα θα πάει στη Νέα Ζηλανδία για να γυρίσει το «Minecraft».