Ανησυχία προκάλεσε η είδηση πώς ο αγαπημένος τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου είχε περιπέτεια με την υγεία του και βρέθηκε στο νοσοκομείο.
Ο Στέλιος Διονυσίου τον φετινό χειμώνα εμφανίζεται κάθε Τετάρτη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με τη Μαρινέλλα και την Μπέττυ Μαγγίρα. Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής αυτή την εβδομάδα απουσίαζε από τον εν λόγω σχήμα και στη θέση του εμφανίστηκε ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος και ερμήνευσε μαζί με την Μαρινέλλα τα κομμάτια που έλεγε μαζί της ο Στέλιος Διονυσίου.
Γιατί απουσίαζε
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», ο Στέλιος Διονυσίου απουσίαζε από το νυχτερινό μαγαζί, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας με το στομάχι του. Μάλιστα, οι γιατροί του έκριναν ότι ήταν αναγκαία η νοσηλεία του προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα.
Τι δήλωσε ο τραγουδιστής
«Είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αντιμετώπισα ένα θέμα με το στομάχι μου, αλλά ξεπεράστηκε και βγαίνω σήμερα από το νοσοκομείο», δήλωσε στην εφημερίδα ο Στέλιος Διονυσίου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.