Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τζούλια Ρόμπερτς: Αποκάλυψε πώς παραλίγο να αρνηθεί τον ρόλο στο «Notting Hill»

Τζούλια Ρόμπερτς: Αποκάλυψε πώς παραλίγο να αρνηθεί τον ρόλο στο «Notting Hill»

«Ένιωθα πολύ άβολα με τον ρόλο».

Πέρασαν 25 χρόνα από τότε που εμφανίστηκε στις οθόνες μας για πρώτη φορά η ρομαντική κομεντί «Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ». Από τότε έχει μπει στη λίστα με τις πιο αγαπημένες και κλασσικές ταινίες, με την χημεία των πρωταγωνιστών να οδηγεί στην σίγουρη επιτυχία.

Με προϋπολογισμό 42 εκατομμύρια δολάρια, η ταινία έκανε άνοιγμα τριημέρου στη 2η θέση με 21,8 εκατομμύρια δολάρια. Απέφερε 116 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office και 247,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Παγκοσμίως συγκέντρωσε 363,8 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο η πρωταγωνίστρια Τζούλια Ρόμπερτς ξάφνιασε τους θαυμαστές της όταν αποκάλυψε πώς παραλίγο να αρνηθεί τον ρόλο, επειδή της φαινόταν «άβολο» να υποδυθεί μια διάσημη ηθοποιό. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι ζήλευε και εξακολουθεί να ζηλεύει τους ηθοποιούς που συνεργάζεται όταν εκείνοι «είναι πολύ τεχνικοί», δηλαδή όπως εξηγεί η ίδια εκείνους τους συναδέλφους της που αφήνουν τον εαυτό τους έξω από το ρόλο και μπαίνουν στο «πετσί του».

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι αυτό το γεγονός είναι κάτι που ανέκαθεν έβρισκε συναρπαστικό. «Ζηλεύω τόσο πολύ καθώς υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τρόποι για να προσεγγίσει κανείς ένα ρόλο», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ ήταν η ταινία σου, παίζοντας μια ηθοποιό του κινηματογράφου. Ένιωθα τόσο άβολα! Θέλω να πω, έχουμε μιλήσει για αυτό τόσες πολλές φορές, αλλά παραλίγο να μην πάρω το ρόλο γιατί μου φάνηκε τόσο άβολο. Δεν ήξερα καν πώς να παίξω αυτό το άτομο», είπε στον Ρίτσαρντ Κέρτις.

Η τεχνική εμπόδιο στην καριέρα

Από τη μεριά του ο σεναριογράφος ανέφερε πως η τεχνική μπορεί μερικές φορές να μπει εμπόδιο σε έναν ηθοποιό, καθώς η Τζούλια Ρόμπερτς δίνει περισσότερα στοιχεία από τον εαυτό της στους ρόλους της. Η ίδια μάλιστα πρόσθεσε ότι πιστεύει πως «είναι επικίνδυνο να υπεραναλύουμε αυτά τα πράγματα» αλλά συμπλήρωσε πως «ποτέ δεν αισθάνομαι ότι παίζω τον εαυτό μου».

Η Τζούλια Ρόμπερτς ήδη όταν πρωταγωνίστησε στο «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ», ήταν πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλιγουντ έχοντας ήδη κάποιους εμβληματικούς ρόλους στην καριέρα της, μεταξύ αυτών στην ταινία Pretty Woman, Ανθισμένες Μανόλιες και ο Γάμος του Καλύτερού μου φίλου. Μεγάλη ειρωνεία μάλιστα αποτελεί το γεγονός πως στην ταινία Ocean’s Twelve, μία κωμωδία του 2004, υποδύθηκε την Τες Όσιαν και σε μία σκηνή η Τες προσποιείται ότι είναι η Τζούλια Ρόμπερτς.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024