Ο Ολυμπιακός Β’ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο γήπεδο την Νίκαιας, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Ιωνικό στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Super League 2 χάρις στο γκολ που πέτυχε ο Σαλασάρ στο 87ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Ερυθρόλευκους, μετά από αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής από την Athens Kallithea. Άλμα τριάδας για τον Ιωνικό, ο οποίος ανέβηκε στην τρίτη θέση με 25 βαθμούς.

Πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι είχε από την αρχή γρήγορο ρυθμό με τις δύο 0μάδες να παίζουν ανοιχτά. Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήρθε στο 15ο λεπτό και ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Πέτρος Γιακουμάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και πλάσαρε ωραία, με τον Παπαδούδη να αντιδρά εξαιρετικά και διώχνει σε κόρνερ. Ο Ιωνικός συνέχισε να είναι πιο απειλητικός και στο 25’, ο Σαλασάρ μετά από ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή κι έκανε το γύρισμα με την μπάλα να κόβεται τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς των Ερυθρόλευκων. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα της Νίκαιας έχασε ακόμα μια καλή στιγμή. Ο Γιακουμάκης κινήθηκε ωραία στην πλάτη της άμυνας, η προβολή που έκανε όμως πέρασε λίγο άουτ.

Δεύτερο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και δημιούργησε μέσα σε τρία λεπτά δύο καλές στιγμές για να προηγηθεί. Στο 55’ ο Μπα μπήκε σφήνα στους αμυντικούς του Ιωνικού, τσίμπησε την μπάλα, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Ιωνικού απομάκρυνε. Στην επαναφορά ο Κωστούλας πλάσαρε με τον Σόουζα να διώχνει πάνω στην γραμμή. Δύο λεπτά αργότερα οι Ερυθρόλευκοι απείλησαν ξανά. Ο Μουζακίτης έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Μπαγκαλιάνης έκανε το γύρισμα, με τον Χριστοδουλή να διώχνει σε κόρνερ. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν καλές στιγμές. Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 87ο λεπτό. Ο Σαλασάρ, εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση και νίκησε τον Παπαδούδη γράφοντας το τελικό 1-0 και χαρίζοντας στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς την νίκης.

Ιωνικός (Σπανός): Χριστοδουλής, Ιμεραλιλάι (76’ Οικονομόπουλος), Τασούλης, Κάνσολα (60’ Σερπέζης), Ντάουντα, Γιακουμάκης (76’ Λινάρδος), Γκίνης (46’ Οικονομίδης), Σόουζα, Γκαρντάφσκι (60’ Σαλίνας), Ζάχαβι, Σαλαζάρ.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Φαντιγκά (19′ λ.τ Μαρίνος), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (73’ Μαυρουδής), Κουτσίδης, Κεραμίδας, Κεϊτά, Μουζακίτης, Κωστούλας, Αργυρίου.