Με λιγότερες αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια παρατάσσει την ΑΕΚ στη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου με τον Άρη ο Ματίας Αλμέιδα.

Με Τσούμπερ στην κορυφή της επίθεσης η ΑΕΚ.

Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Σιντιμπέ, Βίντα, Μήτογλου και Ρότα θα είναι η τετράδα στην άμυνα, με τους Γιόνσον και Πινέδα στον άξονα. Ο Άμραμπατ θα είναι δεξιά στην επίθεση, ο Γκατσίνοβιτς αριστερά και ο Μάνταλος πίσω από τον Τσούμπερ που ξεκινά στην κορυφή.

Στον πάγκο: Στάνκοβιτς, Πήλιος, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Πόνσε, Φερνάντες και Πιζάρο.

*Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, Σιμάνσκι, Ελίασον και Κάλενς έμειναν εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων

Με Κουέστα και επιστροφές ο Άρης

Με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα παρατάσσει την ομάδα του ο Άκης Μάντζιος στη σημερινή (17/1, 19.00) κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο Κουέστα, αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμος, επιστρέψει στο βασικό σχήμα, όπως και οι Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα, Μοντόγια και Μορόν. Αντίθετα, στον πάγκο θα μείνει ο Βερστράτε.

Ο τεχνικός του Άρη επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 με τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Τζούρασεκ και Ντουκουρέ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.