Με τους Υπουργούς της Κυβέρνησης, Λίνα Μενδώνη, Άκη Σκέρτσο και Θεόδωρο Λιβάνιο, συναντήθηκε στην πρώτη επίσημη επίσκεψή του στην πρωτεύουσα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έθιξε τα παρακάτω ζητήματα:

1. Flyover: ζήτησε να δοθούν άμεσες λύσεις και να παρθούν μέτρα ανακούφισης ώστε να αντιμετωπιστεί η ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες λόγω των εργασιών του flyover. Επαναδιατύπωσαε την πρότασή του για μετάθεση των εργασιών σε μεταγενέστερη ημερομηνία, μετά την έναρξη λειτουργίας του Μετρό.

2. Θέσεις στάθμευσης: κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση, στην οποία υπήρξε θετική ανταπόκριση, για τη δημιουργία ανοιχτών δημοτικών πάρκινγκ πέριξ του κέντρου της πόλης.

3. Καθαριότητα: έγινε δεκτό το αίτημα για να ξεκινήσει η διαδικασία μίσθωσης μηχανημάτων που θα βοηθήσουν στο πλύσιμο δρόμων και κάδων, ώστε να συνεχιστούν οι δράσεις του Δήμου στον τομέα αυτό.
4. Πολιτισμός: συμφωνία να προχωρήσει ο Δήμος σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού που θα αφορά πολιτιστικές υποδομές και δράσεις.