
Αυγέρη: Ο αγροτικός κόσμος βιώνει κυβερνητική εγκατάλειψη – Κόβουν το ρεύμα σε πλημμυροπαθείς
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση από την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δώρα Αυγέρη
Βολές στην κυβέρνηση για την ακρίβεια, τη διακοπή ρεύματος σε πλημμυροπαθείς και τη φορολογία εξαπολύει μέσω on camera δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δώρα Αυγέρη.
«Ο ΔΕΔΔΗΕ κόβει το ρεύμα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας», σημειώνει η Δώρα Αυγέρη και προσθέτει ότι «οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται αντιμέτωποι με νέα ασφαλιστικά και φορολογικά χαράτσια».
«Όλα αυτά με την υπογραφή της κυβέρνησης»
Προσθέτει ότι «ο αγροτικός κόσμος βιώνει την κυβερνητική εγκατάλειψη και αναλγησία» και υπογραμμίζει ότι «τα νοικοκυριά δεν βγάζουν το μήνα λόγω ακρίβειας και πολλοί συμπολίτες μας καταφεύγουν σε γειτονικές χώρες για να αγοράσουν πιο φθηνά ακόμη και ελληνικά προϊόντα».
Καταληκτικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δώρα Αυγέρη υποστηρίζει ότι όλα αυτά γίνονται «με την υπογραφή της κυβέρνησης, που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά, είναι να ψεύδεται».
Δείτε τη δήλωση:
«Χιλιάδες Έλληνες πάνε Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία για να αγοράσουν πολύ πιο φθηνά»
«Το αφήγημα της κυβέρνησης περί «εισαγόμενης ακρίβειας» καταρρέει. Τα ψέματά της είναι απροκάλυπτα», σημείωσε προ ημερών η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη.
Υπογράμμισε ότι «χιλιάδες Έλληνες μεταβαίνουν στη Βουλγαρία και τη Βόρεια Μακεδονία για να αγοράσουν πολύ πιο φθηνά ακόμη και προϊόντα που εξάγονται εκεί από την Ελλάδα».
Καταληκτικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε ότι «όπως και να ‘χει, η κυβέρνηση της ακρίβειας ροκανίζει διαρκώς το εισόδημα των νοικοκυριών και λέει απροκάλυπτα ψέματα στον Ελληνικό λαό».
- Εκπαίδευση: Αρχίζουν οι αιτήσεις για εισαγωγή σε Πρότυπα, Ωνάσεια, και Πειραματικά Σχολεία – Οι οδηγίες
- Η τεχνητή νοημοσύνη τρομάζει το Χόλιγουντ – Ανοιχτή επιστολή στον Τραμπ για την πνευματική ιδιοκτησία
- Η Σαντορίνη τίμησε τον «Φύλακα» του Ηφαιστείου της
- Εθνική Ελλάδας: Η ενδεκάδα των 133,3 εκατ. ευρώ και το… limit up που έρχεται!
- Δένδιας για 25η Μαρτίου: Η εθνική κυριαρχία απαιτεί εγρήγορση
- «Ένα βάρος στην καρδιά» – Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Μπρους Γουίλις για την 16η επέτειο γάμου τους