Ο Τζορτζ Πάπας έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και έτσι ο Προμηθέας Πάτρας ανακοίνωσε την απόκτησή του για το επόμενο διάστημα. Ο ομογενής γκαρντ δεν μπόρεσε να βρει λεπτά συμμετοχής στους Ερυθρόλευκους και μετά την απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για εκείνον.

Μοιραία αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, αλλά θα παραμείνει στην Ελλάδα για τον Προμηθέα Πάτρας.

Ο Πάπας θέλησε να στείλει το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους «ερυθρόλευκους» ανεβάζοντας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μια δημοσίευση με φωτογραφίες του από τη θητεία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού ενώ στο χαρακτηριστικό μήνυμα που τις συνόδευε δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο μέρος για να ξεκινήσω την καριέρα μου… Ολυμπιακέ, θα σε αγαπάω για πάντα. Πάμε».

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Πάπας αγωνίστηκε σε 10 ματς της Basket League έχοντας κατά μέσο όρο 2.9 πόντους (55 % στα δίποντα, 26% στα τρίποντα), 0.9 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ ανά 07:20 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε την ανάρτηση του Τζορτζ Πάπας:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Papas (@gpapas5)

Υπενθυμίζουμε την ανάρτηση του Ολυμπιακού για το διαζύγιο με τον Τζορτς Πάπας.

«H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα γκαρντ, Τζορτζ Πάπας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».