Με την ερυθρόλευκη σημαία μαζί . Όπως ακριβώς ήθελε για τον Ολυμπιακό που ήταν η ζωή του.

Η κηδεία του Γιώργου Δαρίβα τελέστηκε στο κοιμητήριο της Καισαριανής με την ερυθρόλευκη οικογένεια να δίνει το παρών στο τελευταίο αντίο ενός Θρύλου του Θρύλου.

Ο τεράστιος «Λορέντζο» που σημάδεψε μια «χρυσή» εποχή του Ολυμπιακού και που θα μείνει για πάντα στην ιστορία του κορυφαίου συλλόγου της χώρας. Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον σπουδαίο άνθρωπο του ποδοσφαίρου.

Τα κορυφαία στελέχη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, Γιάννης Βρέντζος, Μιχάλης Κουντούρης, Νίκος Γαβαλάς, ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης και βεβαίως οι βετεράνοι της ομάδας με τον γενικό γραμματέα Αντώνη Γλύκα και όλους όσους έζησαν τον μεγάλο Δαρίβα και μέσα από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Λεμονής, Κελεσίδης, Αρβανίτης, Βαίτσης, Μίχος, Αμανατίδης και πολλοί άλλοι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην κηδεία του Γιώργου Δαρίβα, φίλοι, συγγενείς και απλοί φίλαθλοι της ομάδας.

Ο μεγάλος «Λορέντζο» είναι πλέον παρέα με όλους όσους δημιούργησαν τον μεγάλο Ολυμπιακό που ονομάστηκε Θρύλος και το σίγουρο είναι πως το όνομα του θα μείνει για πάντα στην ιστορία του συλλόγου. Η ερυθρόλευκη οικογένεια τον αποχαιρέτησε όπως άξιζε σε έναν θρύλο του συλλόγου. Μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Δείτε φωτογραφίες: