Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα για να υπογράψουν στον Ολυμπιακό οι Όρτα και Τσικίνιο (vids)

Στην Αθήνα για να υπογράψουν στον Ολυμπιακό οι Όρτα και Τσικίνιο (vids)

Οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν στην Ελλάδα για να υπογράψουν και να τεθούν στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Έτοιμος να ολοκληρώσει δύο σημαντικές μεταγραφές είναι ο Ολυμπιακός, αφού πριν από λίγο έφτασαν στην Αθήνα οι Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν στην Ελλάδα για να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Δύο πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, με τον Ολυμπιακό να ενισχύει τη μεσαία του γραμμή και με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να έχει πλέον στα χέρια του δύο ακόμα σημαντικές λύσεις.

Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Αντρέ Όρτα με την μορφή δανεισμού από την Μπράγκα, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν κατέγραψε 25 συμμετοχές, έχοντας με δύο γκολ και δύο ασίστ. Επίσης έχει παίξει στην Μπενφίκα, ενώ έχει δοκιμαστεί και στο MLS με την ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο Αντρέ Όρτα

Όσον αφορά τον Τσικίνιο, έρχεται με κανονική μεταγραφή ως το καλοκαίρι του 2027. Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει εδώ και πέρα για το καλοκαίρι, αλλά ο Ολυμπιακός πίεσε την Μπνεφίκα, στην οποία άνηκε ο παίκτες και κατάφερε να τον πάρει από τώρα.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο μετρά 16 συμμετοχές, ενώ συνολικά έχει καταγράψει 125 με απολογισμό εννέα γκολ και έντεκα ασίστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει καλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ και ήθελε πολύ, διότι έχουν συνεργαστεί 6 μήνες στην Μπράγκα τη σεζόν 2021-22, όπου είχε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Τσικίνιο

Ο Αντρέ Όρτα στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα αγωνιστώ σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Ξέρω τον προπονητή. Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Ξέρω αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα, όπως τον αρχηγό μας, Κώστα Φορτούνη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα δουλέψω σκληρά».

Ο Τσικίνιο από την άλλη, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σίγουρα η παρουσία των Πορτογάλων στον Ολυμπιακό είναι σημαντική και θα με βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή μου. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»,

Δείτε βίντεο από την άφιξή τους:

Sports in

Τάισον: «Χαρούμενος που πήρα ακόμη ένα βραβείο, ανυπομονώ για τη νέα σεζόν» (pic)

Ο Τάισον αναφέρθηκε στο βραβείο του καλύτερου πασέρ του πρωταθλήματος, αλλά και στη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024