Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την τέταρτή του συνεχόμενη νίκη στην Ευρωλίγκα, κερδίζοντας την Παρτίζαν με 84-71 στο Κλειστό του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 14-8.

Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος είχε 21 πόντους, 1 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε περίπου 32 λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο, ο Αμερικανός γκαρντ των Πράσινων εκτός από την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε είχε ακόμα ένα λόγο για να χαμογελάει.

Κι αυτό γιατί, στο κατάμεστο Κλειστό του ΟΑΚΑ  βρισκόταν και η σύντροφος του Κέντρικ Ναν, Μπλεν Κίγια η οποία είδε από κοντά το παιχνίδι απέναντι στη σερβική ομάδα. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου τρία χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι. Ενώ ο Αμερικανός έχει και ένα αγόρι, το οποίο σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Ο Ναν με την Κίγια ανεβάζει αρκετά συχνά αναρτήσεις στο Instagram, ενώ συνέχεια ο ένας υποστηρίζει τον άλλον. Η Μπλεν βρίσκεται σε κάθε γήπεδο μαζί του, προκειμένου να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της

Δείτε τις φωτογραφίες της