Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Γιόνι Ότο ο ΠΑΟΚ (vid)

Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Γιόνι Ότο ο ΠΑΟΚ (vid)

Μένει ελεύθερος από την Γουλβς και έρχεται στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο Γιόνι Ότο.

Η ενίσχυση στα άκρα της άμυνας ήταν αναγκαία στον ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είχε εισηγηθεί την απόκτηση ενός μπακ. Ο εκλεκτός της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη ήταν ο Γιόνι της Γουλβς, μια περίπτωση που δεν ήταν εύκολη.

Oμως όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός αμυντικός θα γίνει κάτοικος Ελλάδας μιας και συμφώνησε σε όλα με τους «ασπρόμαυρους» και αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Ο 29χρονος παίκτης είχε τεθεί ουσιαστικά εκτός ομάδας λόγω ενός πειθαρχικού παραπτώματος και βρισκόταν εκτός πλάνων, με τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες και να κινείται γρήγορα για να τον πείσει να αλλάξει αγωνιστική στέγη.

Το deal επιτεύχθηκε με συμφωνία για τον επόμενο 1,5 χρόνο, και ο Γιόνι έχει αναλάβει μαζί με τον Μεξικανό ατζέντη του να λύσει το συμβόλαιό του με τη Γουλβς. Μάλιστα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Δείτε τον εν δράσει:

Τα 25 εκτός έδρας γκολ και το ρεκόρ που κυνηγάει ο Δικέφαλος του Βορρά

Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας από το Πανθεσσαλικό χτες το απόγευμα (21/1) επικρατώντας του Βόλου με 5-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας για «συγκάτοικό» του τον Παναθηναϊκό με τον οποίο ισοβαθμεί στους 44 βαθμούς.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πέτυχε την 5η εκτός έδρας νίκη του κι έχει σκοράρει συνολικά 22 γκολ μακριά από την Τούμπα στο πρωτάθλημα. Η επίδοση αυτή της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου θυμίζει την αντίστοιχη ομάδα του Λες Σάνον την περίοδο 1972/73 που είχε 20 γκολ σε 6 ματς. Μάλιστα, το αξιοσημείωτο είναι, ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν φτάσει τα 25 γκολ σε μόλις 9 εκτός έδρας αγώνες, όσα είχε δηλαδή την περσινή σεζόν με την ολοκλήρωση και των πλέι οφ του πρωταθλήματος, σε 18 ματς.

Το απόλυτο ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ είναι της σεζόν 1972/73, όταν η ομάδα του Λες Σάνον είχε σκοράρει 35 φορές σε 17 ματς. Το εκπληκτικό, όμως, είναι πως η ομάδα του Λουτσέσκου έχει σκοράρει φέτος 89 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και, όπως όλα δείχνουν δεν δυσκολευτεί να σπάσει την «κατοστάρα» αν υπολογίσουμε πόσα ματς μένουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τέλος, το γκολ που πέτυχε χθες ο Στέφανος Τζίμας και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ήταν το υπ’ αριθμόν 1.200 για τον ΠΑΟΚ μακριά από το γήπεδό του, με την ΑΕΚ να έχει 1.344, τον Παναθηναϊκό 1.486 και τον Ολυμπιακό 1.611.

Sports in

Σέκουλιτς: «Η Ελλάδα έχει φοβερή ομάδα»

Την Ελλάδα ως φαβορί έχρισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024