«Δεν μας κάλεσε, γι’ αυτό και δεν πήγαμε» – Πυρά Αρβανίτη κατά Κασσελάκη για τις Σπέτσες
Δείτε όλες τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή στο ONE
Σε συνέντευξη του, ο Κώστας Αρβανίτης αναφέρθηκε στην τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες. Ο ίδιος ανέφερε πως οι ευρωβουλευτές του κόμματος δεν κλήθηκαν να συμμετάσχουν στις εργασίες.
Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής ανέφερε ότι «Δεν μας κάλεσε, γι’ αυτό και δεν πήγαμε. Εμείς συμμετέχουμε σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες κανονικά και ισότιμα και όταν ήμασταν 6 και όταν είμαστε 2, εγώ και η Έλενα (σ.σ.: Κουντουρά). Σε αυτή τη δουλειά δεν κληθήκαμε.»
«Θα μπορούσαμε να συμβάλουμε και εμείς»
«Φαντάζομαι ότι κάτι άλλο είχαν στο μυαλό τους, ουσιαστικά -όπως το διαβάζω εγώ- να συντονιστεί καλύτερα η κοινοβουλευτική ομάδα στο κοινοβουλευτικό έργο. Εμείς ντοκουμέντα και θέσεις έχουμε δώσει σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά και ελληνικά θέματα. Δεν νιώθω ούτε προσβεβλημένος ούτε βαλλόμενος, ούτε εγώ ούτε η Κουντουρά, στο θέμα αυτό. Ενδεχομένως θα μπορούσαμε να συμβάλουμε…», πρόσθεσε ο Κώστας Αρβανίτης.
Κλείνοντας, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης πρόσθεσε ότι «πήγαν οι 37 και ο πρόεδρος, 38 συνολικά άτομα. Όμως υπάρχουν κι άλλες ανάγκες. Ένα πράγμα που με ενόχλησε ήταν ότι άκουσα απόψεις στην αρχή “πάω ή δεν πάω”. Είναι μια δουλειά πολιτική που πρέπει να πας, είτε γινόταν στο Έβερεστ ή στη Λάρισα ή στις Σπέτσες. Θα πας και θα κάνεις τη δουλειά σου, τελεία».
Δείτε το βίντεο
- Γενηδουνιάς: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένεια μου»
- Προβλήματα πρόσβασης στην πλατφόρμα Χ – Για κυβερνοεπίθεση μιλά ο Μασκ
- Πόσο έχει κοστίσει ο πόλεμος στην Ουκρανία; Και ποιος πληρώνει;
- Γιώργος Ζαμπέτας: Ο Ωνάσης, ο Χατζιδάκις, η απόρριψη της Αλίκης και το σκάνδαλο Ζαμπέτοβιτς
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Στάρμερ ελπίζει πως οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να στηρίζουν την Ουκρανία
- Αυτό είναι το όνομα του νέου Γκραν Πρι της Formula 1