Με τον Ένις Τσόκαϊ να μην βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Φατίχ Τερίμ, ήταν δεδομένο πως ο Αλβανός μέσος θα έπρεπε να αλλάξει παραστάσεις, προκειμένου να βρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Έτσι για τους επόμενους έξι μήνες θα συνεχίσει την καριέρα του στην κροατική Όσιγεκ στην οποία παραχωρήθηκε από τον Παναθηναϊκό με την μορφή δανεισμού.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό του Ένις Τσόκαι στην Όσιγεκ. Ο Αλβανός μέσος θα παραμείνει στην ομάδα της Κροατίας έως τον προσεχή Ιούνιο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Συνολικά με τη φανέλα του τριφυλλιού ο Τσοκάι κατέγραψε επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μοιράσει και μια ασίστ.

Με Μπακασέτα, Ούγκο και Ιωαννίδη η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο

Σε αυτή υπάρχουν και τα τρια νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, Ντραγκόφσκι, Ούγκο και Μπακασέτας. Στην 23αδα βρίσκεται και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του Τούρκου τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.