Πρεμιέρα για την 20η αγωνιστική της Super League με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, που άνοιξαν την αυλαία, σε Αγρίνιο, Σέρρες και Βόλο.
Τέλος, ο Άρης πανηγύρισε μια δύσκολη νίκη απέναντι στην Κηφισιά, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 1-0. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου βρίσκονται πλέον στην 5η θέση με τους 33 πόντους, ενώ οι νεοφώτιστοι παραμένουν τελευταίοι στη βαθμολογία έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς.
Αύριο (28/1), Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν οι υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ (16:00), ενώ θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (17:30), Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) και τέλος το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό (20:30).
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.