Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ο Μπάμπα Ραχμάν δέχθηκε κίτρινη κάρτα, συμπληρώνοντας έτσι κάρτες.

Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν ο Αφρικανός να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως ο Ρουμάνος τεχνικός θα τον υπολογίζει κανονικά για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά και για τα ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Γράφει ιστορία ο Ντεσπόντοφ

Με δύο γκολ από τον ασταμάτητο Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο ΠΑΟΚ νίκησε με σκορ 2-1 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής και έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Στο 43′ ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρο στη μετάβαση, ο Τάισον έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Ντεσπόντοφ και εκείνος με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκρυψαν την μπάλα στο 56′, ο Μπάμπα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Σάστρε άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια του και στρώθηκε στον Βούλγαρο που εκτέλεσε για το 2-1. Με αυτό το γκολ ο Ντεσπόντοφ έφτασε τα 11 συνολικά φέτος ενώ έχει και 10 ασίστ.

Αυτό ήταν το γκολ Νο2001 για τον ΠΑΟΚ στην Super League, με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην ιστορική επίδοση του «Δικεφάλου».