Η Κηφισιά ανακοίνωσε το «διαζύγιό» της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν, μετά από μόλις 1,5 μήνα παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την εξέλιξη αυτή είχε αποκαλύψει νωρίτερα ο ίδιος ο Δανός μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του.

Ο 47χρονος τεχνικός αποχωρεί από τον σύλλογο των Βορείων Προαστίων μετά από μόλις 6 παιχνίδια, στα οποία είχε απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες αφήνοντας τους νεοφώτιστους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Στην ανακοίνωσή της η Κηφισιά, ευχαρίστησε τον Νίλσεν για την συνεργασία τους και τόνισε ότι ο Δανός δούλεψε σκληρά για να βοηθήσει την ομάδα, ενώ ο επαγγελματισμός και το ήθος του δεν αμφισβητούνται.

Από εκεί και πέρα, οι εξελίξεις στην Κηφισιά θα είναι άμεσες και θα γίνουν προσπάθειες προκειμένου ο διάδοχος του Νίλσεν να βρεθεί πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (4/2,16:00).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, είναι ο επικρατέστερος αυτή τη στιγμή να καθίσει στο πάγκο των νεοφώτιστων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν.

Στο διάστημα που βρέθηκε στον σύλλογο, ο Ντέιβιντ Νίλσεν δούλεψε σκληρά και με αποφασιστικότητα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά για την πορεία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός και το ήθος του Ντέιβιντ Νίλσεν δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο κι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα χαρακτηρίζουν το διάστημα που βρέθηκε στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».